Making project management indispensable for business result

PMI Forum 2015

Planirajte 12.11.2015. za ovogodišnji PMI forum u vašem kalendaru. Kliknite na OPŠIRNIJE za preuzimanje kalendarske datoteke.

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter. Molimo aktivne članove, kao i one koji već primaju obavijesti da se ne prijavljuju.

linkedin   Facebok

PMI mjesečno okupljanje za svibanj

Poštovane kolegice i kolege, FER je naš čest domaćin čije gostoprimstvo uvijek rado prihvaćamo i nastavljamo našu lijepu dugogodišnju suradnju! Tako ćemo se i ovaj mjesec sastati u Sivoj vijećnici na FER-u. Opširnije »

Održano mjesečno okupljanje u Adacti

Dragi svi, održano je još jedno mjesečno okupljanje članova, ovaj put u Adacti. Opširnije »

FER ljetne prakse

Još samo par dana je prestalo do sredine svibnja, dokad traje natječaj na koji se mogu prijaviti tvrtke koje se žele uključiti u program ljetne prakse za studente FER-a. Do danas je uključeno otprilike 150 tvrtki i s njima su potpisani ugovori o suradnji. Uključite se i vi! Opširnije »

Business Analysis for Project Managers ponovno u Zagrebu 21. i 22. svibnja 2015.

Poštovane kolegice/kolege, zbog velikog interesa Bart Bernink je ponovno u zagrebu u svibnju s temom "Poslovna analiza za projektne menadžere". Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Prijavite kandidate za POY2014

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za PoY2014 na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument

PMI forum 2014

Predkonferencijski dan

Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Opširnije »

Konferencija

Ove godine želimo pokazati da se uspjeh projekta ne postiže slučajno, već je posljedica dobrog planiranja i upravljanja. Opširnije »

Forum 2013

Post festum: Forum 2013 materijali sa Foruma

Pročitajte i proučite prezentacije sa foruma u PDF obliku. Opširnije »

O predavačima i temama predavanja

Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima Cilj predavanja je da u međusobnoj konverzaciji Mr. Agilni i Mr. Iterativni spoznaju svoje dobre strane i priznaju svoje probleme. Opširnije »

Forum 2012

Program

Forum 2012 se proteže kroz tri dana: 7. studenoga 2012 - Predkonferencijski dan: Radionica "Waterfall vs. Agile" - 7 PDU bodova 8. studenoga 2012 - Konferencija: "EU fondovi i projekti" - 6 PDU bodova Opširnije »

PMI Forum 2012 - Predkonferencijski dan

Radionica "Waterfall vs. Agile" Predavač: Nenad Trajkovski, PMI-RMP, PMP, MCP, MCT, MCTS, MVP Termin: 7. studenoga 2012, od 9:00 do 17:00 Danas je riječ „agilno“ u modi. Watrefall pristup se smatra lošim Opširnije »