Making project management indispensable for business result

Izbori 2016

Pozivamo vas da se kandidirate za novi Izvršni odbor PMI Udruge Hrvatska! Prema odredbama Statuta naše Udruge pokreće se proces izbora novog Izvršnog odbora udruge PMI Hrvatska. Izbor će se održati 29. ožujka 2016. u sivoj vijećnici na FER-u.

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter. Molimo aktivne članove, kao i one koji već primaju obavijesti da se ne prijavljuju.

linkedin   Facebok

Izborna skupština PMI Hrvatska

Pozivamo vas da se kandidirate za novi Izvršni odbor PMI Udruge Hrvatska! Prema odredbama Statuta naše Udruge pokreće se proces izbora novog Izvršnog odbora udruge PMI Hrvatska. Izbor će se održati 29. ožujka 2016. u sivoj vijećnici na FER-u. Opširnije »

PMILightUp2016 - Save the date!

Poštovane kolegice i kolege, U travnju vas pozivamo na PMI LightUp2016, druženje sa kolegama chaptera iz Slovenije, Italije i Austrije koje će se održati u Istri u petak 15.4.2016. u poslijepodnevnim satima (detalji o lokaciji slijede uskoro). Opširnije »

Održano mjesečno okupljanje u Gradu Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege, održano je posljednje druženje u ovoj godini u Gradu Zagrebu. Nakon što je skup otvorila naša predsjednica Udruge gđa. Marija Bajica pozdravio nas je i Gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić. Opširnije »

Advanced Business Analysis Exam Prep Workshop

Poštovane kolegice i kolege, najavljujemo prvi u nizu seminara ove godine u organizaciji KTC International. Predavač je izvrsni Bart Bernink, PMP, CBAP, sudionik PMI Foruma 2015, a tema je "Advanced Business Analysis Exam Prep Workshop". Seminar se održava 25. i 26. veljače 2016. u kongresnom centru hotela Antunović u Zagrebu. Opširnije »

Effective Stakeholders Management - Liam Dillon

Na osnovu ankete nedavno održanog PMI Foruma 2015, većina sudionika navela je Stakeholders Management kao glavni prioritet u razvoju kompetencija. KTC International zato organizira dvodnevni seminar posvećen upravo ovoj temi, 14. i 15. ožujka 2016. Lokacija je i ovoga puta kongresni centar hotela Antunović, dvorana Tomislav, Zagreb. Voditelj seminara je fenomenalni irski predavač Liam Dillon PMP, koji je u Zagrebu gostovao čak četiri puta u protekle dvije godine. Opširnije »

PMI Forum post festum

Poštovane kolegice i kolege, PMI Forum je najveće okupljanje voditelja projekata i menadžera koji dolaze iz gotovo svih grana industrije i javnog sektora. Ovogodišnji forum kojeg tradicionalno organizira PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska trajao je tri dana s ukupno preko 270 polaznika. Ugostili smo sjajne strane predavače, predsjednika izvršnog odbora globalnog PMI-a i održali zanimljiv okrugli stol. Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

BizIT Beograd 11-2015

bizit

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Nagrada za projekt godine

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za ovogodišnji natječaj na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument

PMI forum 2014

Predkonferencijski dan

Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Opširnije »

Konferencija

Ove godine želimo pokazati da se uspjeh projekta ne postiže slučajno, već je posljedica dobrog planiranja i upravljanja. Opširnije »

Forum 2013

Post festum: Forum 2013 materijali sa Foruma

Pročitajte i proučite prezentacije sa foruma u PDF obliku. Opširnije »

O predavačima i temama predavanja

Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima Cilj predavanja je da u međusobnoj konverzaciji Mr. Agilni i Mr. Iterativni spoznaju svoje dobre strane i priznaju svoje probleme. Opširnije »