Making project management indispensable for business result

PMI Forum 2014

Objavljen program konferencije! Forum će se održati 10. i 11. studenog

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter

linkedin   Facebok

Mjesečno okupljanje za listopad

Poštovani članovi! U listopadu ćemo imati čak dva događanja, nakon kojih uskoro slijedi i konferencija u studenom na tradicionalni datum - 11.11.! Opširnije »

Project Portfolio Management – The New Paradigm Managing a Successful PMO in 2014 Economy

Risk Management ekspert Richard Graham, PMP gostuje u Zagrebu 4.-5. studenog 2014. Opširnije »

Nagrada za projekt godine

Pozivamo Vas da prijavite projekte koji zaslužuju ovo priznanje. Možda je baš Vaš projekt bio najbolji. Dodjela nagrade i priznanja biti će 11.11.2014. na PMI forumu 2014. Opširnije »

PMIDayz 2014 - Post festum

16 i 17 svibnja održana je u Osijeku regionalna konferencija PMIDayz 2014 - Uspješni projekti - Mit ili Stvarnost. Osnovna poruka konferencije - dobra ideja uz upornost i strast sasvim sigurno vodi do željenog cilja, bez obzira na vanjske uvjete, prepreke, političku ili ekonomsku situaciju. Opširnije »

Najava PMI Foruma 2014

S ponosom najavljujemo još jedan PMI Forum u studenom 2014, rezervirajte svoje vrijeme kako biste prisustvovali na najvažnijoj konferenciji o projektnom menadžmentu u regiji! Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Prijavite kandidate za POY2013

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za PoY2013 na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI forum 2014

Predkonferencijski dan

Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Opširnije »

Konferencija

Ove godine želimo pokazati da se uspjeh projekta ne postiže slučajno, već je posljedica dobrog planiranja i upravljanja. Opširnije »

Forum 2013

Post festum: Forum 2013 materijali sa Foruma

Pročitajte i proučite prezentacije sa foruma u PDF obliku. Opširnije »

O predavačima i temama predavanja

Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima Cilj predavanja je da u međusobnoj konverzaciji Mr. Agilni i Mr. Iterativni spoznaju svoje dobre strane i priznaju svoje probleme. Opširnije »

Forum 2012

Program

Forum 2012 se proteže kroz tri dana: 7. studenoga 2012 - Predkonferencijski dan: Radionica "Waterfall vs. Agile" - 7 PDU bodova 8. studenoga 2012 - Konferencija: "EU fondovi i projekti" - 6 PDU bodova Opširnije »

PMI Forum 2012 - Predkonferencijski dan

Radionica "Waterfall vs. Agile" Predavač: Nenad Trajkovski, PMI-RMP, PMP, MCP, MCT, MCTS, MVP Termin: 7. studenoga 2012, od 9:00 do 17:00 Danas je riječ „agilno“ u modi. Watrefall pristup se smatra lošim Opširnije »