Making project management indispensable for business result

PMI Forum 2015

Ovogodišnji forum na temu "Preobražaj ureda za vođenje projekata" bogatog je programa te obuhvaća cjelodnevnu pred-konferencijsku radnicu koju vodi dr. Richard Graham, centralnu cjelodnevnu konferenciju i post-konferencijsku cjelodnevnu radionicu koju vodi viši savjetnik Bart Bernink.

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter. Molimo aktivne članove, kao i one koji već primaju obavijesti da se ne prijavljuju.

linkedin   Facebok

PMI LightUp2015! – suradnja PMI ogranaka u regiji

Poštovane kolegice i kolege, U listopadu vas pozivamo na PMI LightUp2015, druženje sa kolegama chaptera iz Slovenije, Italije i Austrije koje će se održati u Ljubljani u petak 16.10.2015. u poslijepodnevnim satima (ComTrade, Letališka 29b, Ljubljana). Opširnije »

Business Analysis 2.0: Strategic Enterprise Analysis

Drage kolegice i kolege, U Zagrebu 24. i 25. rujna slijedi treća iteracija edukacije posvećene strateškoj analizi poslovanja. Seminar pod nazivom Business Analysis 2.0: Strategic Enterprise Analysis ima za cilj demonstrirati sudionicima praktičnu primjenu poslovne analize u domeni IT projekata, programa i portfelja. Opširnije »

Najava PMI Foruma 2015

S ponosom najavljujemo još jedan PMI Forum u studenom 2015, ovaj puta na temu "Preobražaj ureda za vođenje projekata". Rezervirajte svoje vrijeme kako biste prisustvovali na najvažnijoj konferenciji o projektnom menadžmentu u regiji! Opširnije »

PMI na FER-u

Poštovane kolegice i kolege, kao svake godine i ove je održano tradicionalno okupljanje PMI udruge na Fakuletetu elektrotehnike i računarstva. Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Nagrada za projekt godine

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za ovogodišnji natječaj na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument

PMI forum 2014

Predkonferencijski dan

Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Opširnije »

Konferencija

Ove godine želimo pokazati da se uspjeh projekta ne postiže slučajno, već je posljedica dobrog planiranja i upravljanja. Opširnije »

Forum 2013

Post festum: Forum 2013 materijali sa Foruma

Pročitajte i proučite prezentacije sa foruma u PDF obliku. Opširnije »

O predavačima i temama predavanja

Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima Cilj predavanja je da u međusobnoj konverzaciji Mr. Agilni i Mr. Iterativni spoznaju svoje dobre strane i priznaju svoje probleme. Opširnije »