Making project management indispensable for business result

PMI Forum 2016

I ove godine pripremamo PMI Forum - najveće okupljanje voditelja projekata i menadžera. Ovo je 10. po redu uspješna konferencija u organizaciji PMI-a gdje s brojem održavanja raste i broj sudionika, članova udruge, sponzora i partnera, prijatelja i simpatizera.

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter. Molimo aktivne članove, kao i one koji već primaju obavijesti da se ne prijavljuju.

linkedin   Facebok

Ljeto u Oikonu!

Ljeto nam je stiglo! Zato zadnje mjesečno okupljanje prije ljetnih praznika organiziramo u Oikonu – Institutu za primijenjenu ekologiju! Tema je nova paradigma održivosti na razini tvrtke i projekta. Opširnije »

Jubilarni PMI Forum2016: Na krilima projektnog menadžmenta do uspjeha

Poštovane kolegice i kolege, S ponosom najvljujemo jubilarni 10. PMI Forum koji će se održati 10. studenog 2016. Tema konferencije je "Na krilima projektnog menadžmenta do uspjeha". Opširnije »

PMP/BA prep - Roger Wild/Bart Benink

Drage kolegice i kolege, KTC International 22. i 23. rujna u zagrebu ponovno organizira pripremnu radionicu za certifikaciju poslovnih analitičara i voditelja projekata pod palicom poznatih Barta Beninka i Rogera Wilda. Opširnije »

Liam Dillon - Strategic resource management

Liam Dillon Vas očekuje na strateškom planiranju resursa u Hotelu Antunović 20-21.listopada 2016! Opširnije »

PMIDayz post festum

Poštovane kolegice i kolege, Uspješno je održena 3 po redu PMIDayz konferencija u Osijeku. U nastavku pogledajte kako nam je bilo. Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Nagrada za projekt godine

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za ovogodišnji natječaj na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument