Making project management indispensable for business result

PMI-Forum u EMAEA e-Link

PMI je putem EMEA e-Linka popratio naš Forum održan u studenom 2014. Pogledajte što su napisali o nama.

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter. Molimo aktivne članove, kao i one koji već primaju obavijesti da se ne prijavljuju.

linkedin   Facebok

Mjesečno okupljanje u travnju

Poštovane kolegice i kolege, ovaj mjesec ćemo se okupiti u Adacti u njihovom novom prestižnom prostoru u nedavno sagrađenom VMD kvartu u Strojarskoj ulici, gdje nas čekaju vrlo zanimljiva predavanja. Opširnije »

PMIDayz 2015

Veliko nam je zadovoljstvo što Vas možemo pozvati na drugu PMIDayz konferenciju, koja će se održati 28.05. do 30.05.2015. u Osijeku. Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je "Upravljanje projektnim timovima" Opširnije »

Tjedan SCRUM certifikacije od 11. do 15. svibnja 2015. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege, KTC International kao globalno akreditirani R.E.P. SCRUMStudy organizira 3 Scrum certifikacijska seminara u Zagrebu u periodu od 11. do 15. svibnja 2015. Opširnije »

QED konferencija 2015

I ove godine zagrebačka tvrtka CROZ organizira konferenciju pod nazivom QED (Quality in Enterprise Development), koja će se od 17. do 19. svibnja održati u hotelu Lone u Rovinju. Deveta po redu konferencija QED bit će usmjerena na istraživanje kreativnosti i inovativnosti unutar organizacija. Sudionici će imati i priliku saznati kako kroz nove pristupe prilagođavati planiranje i vođenje projekata te strukturu i kulturu naših organizacija. Opširnije »

Business Analysis for Project Managers ponovno u Zagrebu 21. i 22. svibnja 2015.

Poštovane kolegice/kolege, zbog velikog interesa Bart Bernink je ponovno u zagrebu u svibnju s temom "Poslovna analiza za projektne menadžere". Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Prijavite kandidate za POY2014

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za PoY2014 na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument

PMI forum 2014

Predkonferencijski dan

Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Opširnije »

Konferencija

Ove godine želimo pokazati da se uspjeh projekta ne postiže slučajno, već je posljedica dobrog planiranja i upravljanja. Opširnije »

Forum 2013

Post festum: Forum 2013 materijali sa Foruma

Pročitajte i proučite prezentacije sa foruma u PDF obliku. Opširnije »

O predavačima i temama predavanja

Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima Cilj predavanja je da u međusobnoj konverzaciji Mr. Agilni i Mr. Iterativni spoznaju svoje dobre strane i priznaju svoje probleme. Opširnije »

Forum 2012

Program

Forum 2012 se proteže kroz tri dana: 7. studenoga 2012 - Predkonferencijski dan: Radionica "Waterfall vs. Agile" - 7 PDU bodova 8. studenoga 2012 - Konferencija: "EU fondovi i projekti" - 6 PDU bodova Opširnije »

PMI Forum 2012 - Predkonferencijski dan

Radionica "Waterfall vs. Agile" Predavač: Nenad Trajkovski, PMI-RMP, PMP, MCP, MCT, MCTS, MVP Termin: 7. studenoga 2012, od 9:00 do 17:00 Danas je riječ „agilno“ u modi. Watrefall pristup se smatra lošim Opširnije »