Making project management indispensable for business result

PMI-Forum u EMAEA e-Link

PMI je putem EMEA e-Linka popratio naš Forum održan u studenom 2014. Pogledajte što su napisali o nama.

Opširnije »

Kalendar

Newsletter

Budite u tijeku. Prijavite se na naš newsletter. Molimo aktivne članove, kao i one koji već primaju obavijesti da se ne prijavljuju.

linkedin   Facebok

PMIDayz 2015

Veliko nam je zadovoljstvo što Vas možemo pozvati na drugu PMIDayz konferenciju, koja će se održati 28.05. do 30.05.2015. u Osijeku. Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je "Upravljanje projektnim timovima" Opširnije »

St. Patrick day u IBM-u Hrvatska

Dragi svi, održano je još jedno mjesečno okupljanje članova i simpatizera Udruge, ovaj put u IBM Hrvatska. Opširnije »

BRM – Change Management in Projects prvi put u Zagrebu

U organizaciji KTC International u Zagrebu 20. i 21. travnja gostuje karizmatični engleski predavač Roger Wild, PMP na temu "Benefits Realization Management - Deliverring Change & Projects Successfully." Opširnije »

Tjedan SCRUM certifikacije od 11. do 15. svibnja 2015. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege, KTC International kao globalno akreditirani R.E.P. SCRUMStudy organizira 3 Scrum certifikacijska seminara u Zagrebu u periodu od 11. do 15. svibnja 2015. Opširnije »

QED konferencija 2015

I ove godine zagrebačka tvrtka CROZ organizira konferenciju pod nazivom QED (Quality in Enterprise Development), koja će se od 17. do 19. svibnja održati u hotelu Lone u Rovinju. Deveta po redu konferencija QED bit će usmjerena na istraživanje kreativnosti i inovativnosti unutar organizacija. Sudionici će imati i priliku saznati kako kroz nove pristupe prilagođavati planiranje i vođenje projekata te strukturu i kulturu naših organizacija. Opširnije »

Business Analysis for Project Managers ponovno u Zagrebu 21. i 22. svibnja 2015.

Poštovane kolegice/kolege, zbog velikog interesa Bart Bernink je ponovno u zagrebu u svibnju s temom "Poslovna analiza za projektne menadžere". Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Prijavite kandidate za POY2014

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za PoY2014 na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument

PMI forum 2014

Predkonferencijski dan

Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Opširnije »

Konferencija

Ove godine želimo pokazati da se uspjeh projekta ne postiže slučajno, već je posljedica dobrog planiranja i upravljanja. Opširnije »

Forum 2013

Post festum: Forum 2013 materijali sa Foruma

Pročitajte i proučite prezentacije sa foruma u PDF obliku. Opširnije »

O predavačima i temama predavanja

Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima Cilj predavanja je da u međusobnoj konverzaciji Mr. Agilni i Mr. Iterativni spoznaju svoje dobre strane i priznaju svoje probleme. Opširnije »

Forum 2012

Program

Forum 2012 se proteže kroz tri dana: 7. studenoga 2012 - Predkonferencijski dan: Radionica "Waterfall vs. Agile" - 7 PDU bodova 8. studenoga 2012 - Konferencija: "EU fondovi i projekti" - 6 PDU bodova Opširnije »

PMI Forum 2012 - Predkonferencijski dan

Radionica "Waterfall vs. Agile" Predavač: Nenad Trajkovski, PMI-RMP, PMP, MCP, MCT, MCTS, MVP Termin: 7. studenoga 2012, od 9:00 do 17:00 Danas je riječ „agilno“ u modi. Watrefall pristup se smatra lošim Opširnije »