Udruga se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca prijave.

 

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

 

Udruga neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

 

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje organizacije događaja. Svi Članovi Odbora Udruge i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Udruga se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

 

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživanja, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Udruga ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

 

Udruga informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje Članovima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

 

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, Član je dužan o promjeni obavijestiti Udrugu. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Udruga ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu prijave.