Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatski Sabor je prije nekoliko godina usvojio novi zakon o Udrugama, te se PMI Hrvatska mora uskladiti sa istim, kako bi i dalje mogli funkcionirati u zakonskim okvirima Republike Hrvatske. 

Sukladno Zakonu o udrugama NN 74/14, Članak 12, Stavak (4), PMI Hrvatska je obvezna prikupiti osobne podatke svojih članova. Zakon je opisno dostupan na stranicama Narodnih Novina na linku, a iz njega izdvajamo:
"Popis članova se vodi elektronički ili na drugi prikladan način i obvezno sadrži podatke o osobnom imenu (nazivu), osobnom identifikacijskom broju (OIB), datumu rođenja ...".

 

Udruga jamči da će prikupljene podatke čuvati u svom registru podataka i neće ustupati trećim osobama.

Zahvaljujemo se svima koji su nam već dostavili svoje podatke, a ostale molimo da to učine što prije ispunjavanjem upitnika na linku.
Još jednom napominjemo da Udruga jamči da će prikupljene podatke čuvati u svom registru podataka i neće ih ustupati trećim osobama.

Također, u svrhu usklađivanja Statuta udruge sa novim Zakonom o udrugama, potrebno je izglasati novi statut Udruge, što ne možemo bez vaše pomoći!
Stoga najavljujemo skupštinu Udruge, 15. veljače 2018. godine na FER-u, Unska 3 u Sivoj vijećnici, na kojoj ćemo izglasati novi statut.
Prijedlog novog statuta biti će dostupan na stranicama Udruge kroz koji dan, o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti! 

Vaš PMI Hrvatska!