Pozivamo Vas da prijavite projekte koji zaslužuju ovo priznanje.

Administrativna pristojba uz prijavu projekta ove godine se ne naplaćuje.

Prijava projekta

Ukoliko želite kandidirati projekt, molimo da popunite slijedeću prijavu.

Rok

Prijave primamo do 10. listopada 2018 godine za projekte završene prethodne godine, a kandidati svoje projekte predstavljaju na mjesečnim okupljanjima ogranaka.

Proglašenje je na PMI Forumu u studenom, gdje finalisti imaju mogućnost postavljanja postera s kratkim opisom dostignuća svojeg projekta.

Kandidati za nagradu

Svi projekti, bez obzira na područje primjene, uspješno završeni u prethodnoj godini koje su vodile organizacije ili pojedinci iz Hrvatske, ili u kojima su organizacije registrirane u Hrvatskoj realizirale barem 50% vrijednosti projekta.

Tko predlaže kandidature?

Projekte za kandidaturu može predložiti nositelj projekta, voditelj, sudionici ili druge zainteresirane strane, te svatko tko je putem medija, poslovnih ili privatnih krugova čuo za uspješan projekt koji zadovoljava uvjete kandidata za najbolji projekt godine.

Ukoliko je projekt predložio netko tko nije njegov nositelj, Udruga za projekt menadžment - PMI Hrvatska kontaktirat će nositelja projekta kako bi dobila njegov formalan pristanak na kandidaturu.

U želji da istakne organizacije i pojedince koji postižu najbolje projektne rezultate, Udruga PMI Hrvatska svake godine dodjeljuje nagradu za projekt godine - strukovno priznanje za najbolje vođen projekt i najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da prijavite projekte koji zaslužuju ovo priznanje.

Možda je baš Vaš projekt bio najbolji u 2017!

Ove godine projekte će ocjenjivati Ocjenjivački sud čiji Članovi dolaze iz sljedećih organizacija:

EBRD - Vedrana Jelušić Kašić, direktor

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu - Izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić

Hrvatska udruga poslodavaca - Jasminka Martinović, direktorica granskih udruga

Hrvatska gospodarska komora - Danijela Pečevski, voditeljica Odjela za EU poslove, programe i fondove, Sektor za međunarodne poslove i EU

Predstavnik Izvršnog odbora PMI Hrvatska

Koordinator aktivnosti izbora za 2017-tu godinu: Sanja Georgina Stropnik

 

Dodjela nagrade i priznanja za 2017 bit će na PMI forumu 2018.

 

Prijavite se!