<< Natrag

Davor Perić - Priče iz prakse: Građevinarstvo - Izazovi kompleksnih građevinskih projekata - provedba projekta CPJD: Pelješki most s pristupnim cestama

PMI Forum 2022

 Projekt „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“ najveći je infrastrukturni projekt Hrvatskih cesta vrijedan više od 3 milijarde kuna. Završetkom izgradnje i puštanjem u promet Pelješkog mosta i dijela pristupnih cesta spojen je teritorij Republike Hrvatske, a sama provedba projekta odvijala se u izuzetno izazovnom razdoblju pojave pandemije virusa Covid-19, a zatim i inflacije cijena energenata i materijala. Na projektu se koordiniralo i surađivalo s nekim od najvećih međunarodnih građevinskih tvrtki, a radi se i o prvom infrastrukturnom projektu u Republici Hrvatskoj na kojemu su tehnički pregledi provedeni uz pomoć digitalne platforme za upravljanje građevinskom dokumentacijom.

 O predavaču

Davor Perić, diplomirani inženjer građevine na radnom mjestu Voditelj projekta u Hrvatskim cestama d.o.o.  Na projektu CPJD radi od siječnja 2019. godine s prvim radovima na izgradnji Pelješkog mosta kao suradnik Voditelju Projekta CPJD.

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije