<< Natrag

Faysal Karagoly - Priče iz prakse: Proizvodnja - Rimac Technology’s Journey & Vision to High Volume Manufacturing Projects

PMI Forum 2022

Jedan od govornika na ovogodišnjem Forumu 2022 je Faysal Karagoly, Proces & Technology Manager unutar Manufacturing Engineering, odgovoran za sve tehničke temlje i izvedbu za Rimac Technology proizvodne linije. Podijelit će svoje priče i znanje iz područja proizvodnje i provesti nas kroz priču o tome kako Rimac Technology radi za postizanje velikih količina u svojim proizvodnim projektima.


O predavaču

Faysal Karagoly je voditelj procesa i tehnologije unutar proizvodnog inženjeringa, odgovoran za sve tehničke temelje i izvedbu za proizvodne linije Rimac Technology. Nakon što je završio magisterij iz kemijskog inženjerstva na Sveučilištu u Bathu, UK - isporučio je i vodio projekte za motore, baterije i e-osovine u Jaguar Land Roveru, kao i u suradnji s BMW-om u Münchenu, a sada je aktivno uključen u cijelom portfelju Rimac Technology uključujući elektroniku i strojnu obradu, stavljajući fokus na korištenje svojih temeljnih vještina specijaliziranih kroz IPMA razinu D (od strane APM-a) i Six-Sigma Green Belt.

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije