<< Natrag

Ike Nwankwo - predavanje: "Powering the Project Economy"

PMI Forum 2022

Ike Nwankwo, MSc, MBA, PMP i član PMI Board of Directors, u svom predavanju istaknu će dugoročne trendove koji mijenjaju temelj budućeg poslovanja, od razvoja demografije širom svijeta, do tehnoloških i energetskih revolucija. Takve promjene paradigmi stavljaju značajan pritisak na organizacije i vlade da osiguraju njihovu relevantnost i rade s dramatično više hyper-agile pristupima. Kao rezultat toga, profesionalci diljem svijeta također trebaju nadograditi vlastite sposobnosti i razviti upravo pravu mješavinu tehničkih i "moćnih vještina" kako bi učinkovito vodili timove i pretvorili ideje u stvarnost.

Pridružite nam se i poslušajte zanimljive priče i praktične lekcije o tome kako se organizacije i pojedinci mogu pripremiti za uspjeh u Ekonomiji Projekata.

 

O predavaču

Ike Nwankwo je generalni direktor u Distinct Management Ltd., neovisnoj konzultantskoj tvrtki za upravljanje projektima koja se fokusira na informacijsku tehnologiju, izgradnju i transformaciju poslovanja. Pruža savjetovanje o upravljanju projektima, programima i portfeljem te usluge privremenog upravljanja širokom međunarodnom portfelju klijenata i pomaže organizacijama isporučiti vrijednost kroz učinkovitu provedbu svojih projekata i programa te postizanje svojih organizacijskih, strateških i korporativnih ciljeva. Više od 25 godina g. Nwankwo je upravljao portfeljima i vodio isporuku višemilijunskih projekata i programa u različitim sektorima, za raznolik niz multinacionalnih organizacija diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Afrike.

Strastveni i aktivni volonter u profesiji upravljanja projektima; član je i radio je u nekoliko stručnih organizacija i odbora za upravljanje projektima. Podržao je brojne inicijative PMI-a i bio je član upravnog odbora ogranka PMI-a u Nigeriji kao potpredsjednik za financije (2013. – 2014.), predsjednik (2014. – 2016.) i bio je regionalni mentor PMI-ja za Afriku (2016. – 2020.).

Diplomirao je i magistrirao arhitekturu na Sveučilištu u Nigeriji, dok je MBA odradio u poslovnoj školi Sveučilišta Middlesex, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ima nekoliko profesionalnih certifikata i certifikata za upravljanje projektima, uključujući Project Management Professional (PMP), Agile Project Management Practitioner (AgilePM), Disciplined Agile Lean Scrum Master (DALSM), PMO Practitioner (PMO-P), Prince 2 Practitioner (Prince2) i Prosci Certified Change Practitioner (PROSCI) i diplomirao je na master tečaju PMI Leadership Institute 2016.

Kao motivirani profesionalni govornik, predstavio je teme usredotočene na svijest i vrijednost upravljanja projektima i na vodstvo te je koautor knjige o globalnom vodstvu. Gospodin Nwankwo uživa u učenju, umrežavanju, putovanjima, glazbi, Scrabbleu i Sudoku-u. Entuzijastičan je i strastven prema volontiranju, mentorstvu i uzvraćanju društvu.

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije