<< Natrag

JumpIT Forum 2023: Innovation Leap

Novosti

JumpIT Forum 2023: Innovation Leap dvodnevna konferencija u organizaciji KTC International

 

2 DANA 32 PREDAVAČA 4 PANEL DISKUSIJE

PROJEKTI POSLOVANJE PRIČE NAJBOLJE PRAKSE

 

JumpIT neovisna je poslovna konferencija koja se u kongresnom centru zagrebačkog hotela Antunović tradicionalno održava od 2017. godine. Forum je po ocjenama sudionika i govornika jedinstven, obzirom da iz godine u godinu okuplja ne samo strukovne profesionalce, već i poslovne lidere iz IT, info-komunikacijske i telekomunikacijske, te bankovno-financijske branše. Po organizaciji i formatu odstupa od „klasičnih“ kongresa, kombinirajući „ted-talk“ predavanja i panel-diskusije sa aktivnim sudjelovanjem publike, sve to u jednoj „casual professional“ opuštenoj atmosferi.

Konferencija se uvijek bavi periodom od 2 godine, konkretno - osvrt na bitna gospodarska dogđanja tijekom proteklih 12 mjeseci te prognoza stručnjaka o tome što nas očekuje u nadolazećoj poslovnoj godini.

Na ovaj način, svake godine, predstavljamo i analiziramo najuspješnije projekte, gospodarske trendove te postignuća u domeni tehnologije i poslovanja hrvatske info-kominikacijske i bankovno-financijske industrije.

Inflacija, rat u Ukrajini, recesija u Europi, rast cijena energenata obilježile su 2022. godinu. S druge strane pak Hrvatska je uspješno provela prelazak na Euro i ulazak u Schengen. Hrvatska IT industrija je div u usporedbi sa brojem stanovnika, dok je hrvatska IT „scena“ jedna od najinovativnijih u Europi. Zasigurno 2023. je godina na koju svi možemo biti ponosni!

JumpIT se ove godine bavi fenomenom hrvatske IT inovativnosti; dakako na praktičan i pragmatičan način – tko, gdje, kada, što, kako i naravno zašto. Kroz 4 panela i 14 „case-study“ prezentacija predstavljamo ono najzanimljivije iz svijeta IT-a, telekoma i bankarstva u Lijepoj Našoj i malo šire.

Nastavljajući tradiciju sa JumpIT-a 2021. i 2022., i ove godine demonstriramo najbolje prakse, poslovne uspjehe (i po koji neuspjeh), te dajemo viziju za uspješno poslovanje i vođenje projekata u periodu koji nas očekuje, sa fokusom na:

► Kakvo je stanje na tržištu ICT i digitalnih usluga danas u Hrvatskoj
► Što je poslovni „outlook“ za IT, telekomunikacijski i bankovno-financijski sektor u narednih 12 mjeseci
► Zašto smo danas poslovno jači, pametniji i bolje pozicionirani na tržištu u odnosu na isti period prošle godine
► Kako ćemo voditi buduće projekte i programe, operacije i poslovanje u cijelosti
► Kako smo vodili projekte u posljednjih godinu dana i:
✓ Što smo iz toga naučili
✓ Koji su nam bili najveći izazovi i kako smo ih riješili
✓ Kakva smo iskustva stekli
✓ Koje smo najbolje prakse razvili

I ove godine, konkretnim primjerima iz prakse, JumpIT želi sudionicima predstaviti stvarna iskustva kroz koje su Hrvatske tvrtke prolazile tijekom ove godine, njihove izazove i nova poslovna rješenja.

Oprobani uspješni format konferencije ostaje nepromijenjen – plenarno sudjelovanje tijekom oba dana:

► Key-note uvodno predavanje
► CEO Talk – panel poslovnih lidera
► CTO / CIO Talk – panel direktora tehnike / informatike
► PMO Talk – panel voditelja projektnih ureda
► COO Talk – panel direktora operacija
► Korporativne „case-study“ prezentacije primjera iz prakse

 

Svoje sudjelovanje možete prijaviti preko web-stranice foruma na www.jumpitforum.com. Članovi PMI Hrvatska ostvaruju popust od 10% (€70) na standardnu kotizaciju. KOD PREUZMITE OVDJE

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije