<< Natrag

Nicos Kourounakis - predavanje: "The PM2 Advantage": The Squared Methodologies for Project, Programme and Portfolio Management of the European Commission

PMI Forum 2022

Nicos Kourounakis je savjetnik za menadžment, trener, autor i predsjednik organizacije PM² Alliance. Tijekom proteklih 10 godina vodio je konzultantske projekte u velikim institucijama EU kao što su Europska komisija, Europski parlament, Europsko vijeće, Europska središnja banka, Europska investicijska banka te nekoliko agencija EU.

Nicos je također bio uključen u mnoge međunarodne projekte u Kanadi, Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu i diljem Europe, radeći sa start-upovima te velikim i ne tako velikim organizacijama.

Autor je PfM² vodiča za upravljanje portfoliom (prosinac 2021.) i PgM² vodiča za upravljanje programima (lipanj 2022.).

Također je koautor nekoliko publikacija Europske komisije kao što su PM² Project Management Methodology Guide (2012, 2016, 2018), Agile PM² Guide (2014), PM²-PPM Portfolio Management Guide (2017) i ITSRM Vodič za upravljanje rizicima u IT sigurnosti (2020).

Diplomirao je MBA na Sveučilištu McGill u Montrealu u Kanadi, magistrirao elektrotehniku ​​na Sveučilištu Victoria u Kanadi i diplomirao fiziku na Sveučilištu Aristotel u Solunu u Grčkoj. Također je stekao nekoliko certifikata kao što su PMP, PRINCE2, IPMA-D, PM² i Agile PM².

Za dodatne informacije o govorniku, kliknite OVDJE.

Sadržaj predavanja:

"The PM² Advantage": Kvadratne metodologije za Projektni, Programski i Portfolio Menadžment Europske Komisije:

- Priča o PM²

- Manifest PM²

- Prednosti PM²

- Pregled kvadratnih metodologija

- PM² Alliance i Open PM² Ecosystem

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije