<< Natrag

Službeno je! Dobrodošli na novu web stranicu PMI Hrvatska!

Novosti

 

Nakon višemjesečnih napora uloženih u ovaj veliki projekt, PMI Hrvatska ponosno predstavlja svoju novu web stranicu!

Slušajući potrebe naših članova, web stranica prilagođena je tako da pruža one ključne informacije koje svaki član želi znati - prednosti članstva i sve što ono donosi, detaljne informacije o certifikatima i procesu certificiranja, mogućnosti volontiranja u PMI Hrvatska, napredni kalendar sa svim relevantnim događajima za našu zajednicu te detaljan pregled resursa za učenje koji PMI pruža svojim članovima i cjelokupnoj zajednici. 

Na web stranicu moguće se ulogirati sa svojim službenim PMI podacima, a tijekom korištenja stranice dok ste ulogirani, dostupne su i neke dodatne opcije kao što su Otvorene pozicije od rubrikom Ponude za posao i sl. 

Glavni cilj nove web stranice je imati relevantne, pravovremene i uvijek dostupne informacije o tome što je PMI, što radi te što može pružiti svojim članovima. 

Ovim putem htjeli bismo zahvaliti svim našim volonterima koji su sudjelovali u ovom projektu te voditeljici Franki Jakoliš koja je odradila veliki dio posla i vodila volonterski tim prema ovom finalnom rješenju.

 

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije