<< Natrag

Započela je edukacija za naše volontere pod nazivom "Razvoj projekata za financiranje iz EU fondova"

Novosti

U srijedu su naši volonteri započeli edukaciju pod nazivom "Razvoj projekata za financiranje iz EU fondova", vrlo vrijedan program koji nam je omogućio Mario Protulipac iz Okvira znanja. 


Cilj ove edukacije je volonterima PMI Hrvatska proširiti znanje, osposobiti ih za provedbu EU projekata te potencijalno kroz samu edukaciju razviti projekt koji će doprinjeti cjelokupnoj zajednici u proširivanju vidika i znanja o projektnom menadžmentu. 

Edukacija je vrlo detaljna u trajanju od od prilike 2 mjeseca, a naši volonteri prisustvuju edukaciji jednom tjedno gdje zajedno rade na realnom primjeru uz podršku voditelja edukacije. Na samim predavanjima, nakon kraćeg teorijskog dijela kao uvod u svaki pojedini termin, volonteri praktično rade na zadacima koji se i inače izvode pri pripremi projekta za financiranje iz EU fondova.

Cjelokupni proces na prvom terminu započeo upoznavanjem s korištenom metodologijom, glavnim teorijskim pojmovima i kratkim pregledom cjelokupnog procesa pripreme projekta za financiranje iz EU fondova, a nakon teorijskog dijela naši volonteri otkrivali su potencijalne ideje i mogućnosti kod provedbe projekata. 


Hvala Mario i Okviri znanja na nesebičnom dijeljenju znanja i iskustva te WYG Consulting na podršci i omogućavanju održavanja ove edukacije uživo. 

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije