PMI certifikat je znak izvrsnosti - na bilo kojem mjestu, u bilo kojoj industriji!

 

Tipovi PMI certifikata:

  • Project Management Professional (PMP)®

PMP® certifikat je znak raspoznavanja iskustva, znanja i vještina u upravljanju projektima.

 

  • Portfolio Management Professional (PfMP)®

(PfMP)® je znak raspoznavanja naprednih vještina za upravljanje koordinacijom jednim ili više portfelja, projekata, programa ili operacija za postizanje strateških ciljeva organizacije.

 

  • PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®

(PMI-ACP)® je znak posjedovanja specifičnih znanja agilnih principa, praksi, alata i tehnika u agilnim metodologijama, ne oslanjajući se samo na jedan agilni pristup.

 

  • PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA)®

(PMI-PBA)® certifikat je znak raspoznavanja ekspertize u poslovnoj analizi. Daje naglasak na efikasnom radu sa sudionicima projekta u definiciji poslovnih zahtjeva, oblikovanju rezultata projekta u cilju postizanja uspješnih poslovnih rezultata.

 

  • Program Management Professional (PgMP)®

(PgMP)® je znak raspoznavanja iskustva, vještina i učinkovitosti u nadzoru višestruko povezanih projekata (programa) koji su usklađeni sa ciljevima organizacije.

 

  • Certified Associate in Project Management (CAPM)®

(CAPM)® je znak poznavanja osnovnih područja znanja, procesa i terminologije definirane u PMBooku® koji su potrebni za efikasno upravljanje projektima.

 

  • PMI Risk Management Professional (PMI-RMP)®


(PMI-RMP)® certifikat je znak posjedovanja specifičnih znanja i kompetencija u identifikaciji i pristupu upravljanja rizicima, planovima za mitigaciju prijetnji i kapitaliziranju prilika.

 

  • PMI Scheduling Professional (PMI-SP)®

(PMI-SP)® certifikat je znak posjedovanja specifičnih znanja i kompetencija u posebnom području razvoja i održavanja vremenskog plana projekta.

 

Više o specifičnim uvjetima za pristup pojedinim vrstama certifikacija možete pronaću u prezentaciji kolege Darka Mesara - PMI certifikati.