Kako postati član hrvatskog ogranka PMI-a?

Najbrži način da se učlanite je putem online obrasca za učlanjenje. Alternativni (i sporiji) način je ispisom PDF obrasca za učlanjenje, vlastoručnim popunjavanjem i faksiranjem istoga u sjedište udruge u SAD-u. Za oba načina učlanjenja upute se nalaze ovdje.

PMI poznaje tri vrste članstva :

  • Individualno članstvo – standardna vrsta članstva za većinu članova. 
  • Studentsko članstvo – za studente (potrebna je potvrda fakulteta)
  • Umirovljeničko članstvo – za projekt menadžere koji su više od 5 godina bili projekt menadžeri i više nisu radno aktivni.

Sve informacije o učlanjenju možete naći ovdje.

Važno!
Prilikom popunjavanja obrasca za učlanjenje potrebno je osim osnovnog članstva odabrati i članstvo u hrvatskom ogranku. Ako se učlanjujete preko online obrasca, članstvo u hrvatskom ogranku možete odabrati 
ovdje.

Članarinu je moguće platiti kreditnom karticom (American Express, MasterCard, Diners, VISA) , bankovnim čekovima i transferom novca. Ističemo da je najbrži i najlakši način plaćanja putem kreditne kartice, jer kod drugih načina plaćanja  cijeli postupak traje vremenski duže i potrebno je plaćati dodatne bankarske i sl. provizije.

Nakon što centrala PMI-a u SAD-u obradi zahtjev za članstvo, primit ćete putem pošte PMI Welcome Kit.
Online registar PMI članova s položenim certifikatom nalazi se ovdje.

Nadamo se da ćete i Vi postati član PMI-a i hrvatskog ogranka. Ako želite saznati više o hrvatskom ogranku najbolji način da nas upoznate je prisustvovanje mjesečnom okupljanju ogranka u ulozi gosta. Dnevni red, lokacija i vrijeme okupljanja najavljuju se pravovremeno na web stranicama hrvatskog ogranka (www.pmi-croatia.hr).

Tips&Tricks

  • Studenti koji žele postati članovi PMI-a moraju priložiti potvrdu fakulteta. Ona može biti i na hrvatskom. Na potvrdi fakulteta u polje „svrha potvrde“ predlažemo da upišete: „PMI Student Membership“.

    Kao dodatnu potvrdu možete priložiti kopiranu studentsku iskaznicu (iksicu).

Sve ostale informacije o učlanjenju možete pronaći na globalnim PMI stranicama: http://www.pmi.org/

Članstvo - uvod

Zanima Vas čime se bavimo u PMI-u?
Želite se uključiti u rad udruge?
Želite se uključiti u rad nekog od Odbora?

Sve informacije o članstvu u PMI-u i hrvatskom ogranku možete pronaći na jednom mjestu - izbornik na lijevoj strani ekrana sadrži linkove na članke.

Udruga se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca prijave.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Udruga neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje organizacije događaja. Svi članovi Odbora Udruge i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Udruga se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Udruga ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Udruga informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, korisnik je dužan o promjeni obavijestiti Udrugu. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Udruga ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu prijave.