Preobražaj ureda za vođenje projekata

11. – 13. studeni 2015. godine
Zagreb, Kongresni centar Antunović

PMI Forum je najveće okupljanje voditelja projekata i menadžera koji dolaze iz gotovo svih grana industrije i javnog sektora. Ovogodišnji forum kojeg tradicionalno organizira PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska bogatog je programa te obuhvaća:

Središnje događanje ovogodišnjeg foruma je konferencija iznimno aktualne i nedvojbeno interesantne tematike i naziva Preobražaj ureda za vođenje projekata koja će biti obrađena kroz brojna predavanja utjecajnih govornika te dinamičan okrugli stol. Pored središnjeg konferencijskog dana, organizirani su i predkonferencijski te postkonferencijski dani u sklopu kojih će se odvijati radionice sa stručnim predavanjima renomiranih predavača.

Najučinkovitije predstavljanje kulture projektnog upravljanja u praksi bit će zasigurno dodjela prestižne strukovne Nagrade za projekt godine koja se organizira uoči konferencijskog dana.

Ovogodišnje trodnevno druženje omogućit će i kvalitetno umrežavanje te kreiranje plodonosnih odnosa koji će sigurno potaknuti rast i razvoj pojedinaca te organizacija, ali i društva u cjelini.

PMI forum namijenjen je predstavnicima malih, srednjih i velikih tvrtki, kao i predstavnicima lokalne samouprave, državne uprave, javnih tvrtki, pojedincima te neprofitnim organizacijama koje su usmjerene na njegovanje kulture upravljanja projektima.

Certificirani voditelji uz brojna orisna predavanja i radionice mogu realizirati i do 23 PDU bodova.

Veselimo se Vašem dolasku!

REGISTRACIJA ...

Postanite partner utjecajnog PMI foruma 2015. kroz sponzorstvo hvalevrijednih događanja tokom tri dana u studenom, i već sada s nama krenite u sustavnu promociju!

Ovogodišnji forum u organizaciji je tima:

Direktorice foruma: Vesna Hitrec i Marina Pupić-Bakrač

Članovi Organizacijskog odbora: Antonio Prišćan, Darko Mesar, Goran Mrvoš, Nenad Bestvina, Nenad Trajkovski, Sonja Prišćan, Stipe Šare

Kontakt e-mail adresa Organizacijskog odbora: forum@pmi-croatia.hr.