Poštovani članovi!

U rujnu nastavljamo s našim redovitim mjesečnim okupljanjima. Vidimo se u utorak, 30.9.2014 u 18 sati u Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Osim uvodnog predavanja, domaćini će predstaviti svoj projekt kandidat za nagradu Projekt godine 2013 (PoY 2013). Dođite u muzej ranije i razgledajte eksponate! Prijave za događanje dostupne su na sustavu Entrio, čime ostvarujete pravo na ulaznicu po simboličnoj cijeni od 20 kn.

Prijavite se ovdje!

Ima li Hrvatska svoj svemirski program? Najbliže tome još otkad je pokojni Mike Vucelić bio u Apollo programu došao je Miroslav Ambruš Kiš koji će nam predstaviti Google Lunar XPRIZE i upoznati nas s trenutnim stanjem projekta njegovog tima Synergy Moon.

Prošlogodišnji pobjednik natjecanja „Project of the Year“  – Verso će predstaviti novi projekt kandidat za PoY 2013 - Projekt bežičnog umrežavanja studentskih domova svih državnih sveučilišta u Turskoj.

A jeste li vi već prijavili svoj projekt? Na web stranicama Udruge imate sve potrebne upute – potrebno je samo popuniti kratku prijavu i izjavu. Dodjela nagrade i priznanja za PoY 2013 bit će 11.11.2014. na PMI forumu 2014.

Svim članovima PMI udruge za projektni menadžment Hrvatska želimo ugodan odmor i vidimo se najesen!