15.9.2014. – 6.10.2014.

Cognitina radionica najpovoljniji je i najfleksibilniji način za pripremu PMP i CAPM ispita te stjecanje potrebnih bodova. Program sadrži 28 e-learning tečajeva ovjerenih od strane PMI organizacije kao PMBOK® compliant koji mogu donijeti ukupno 48,5 PDU / Contact Hours.

Namijenjena je svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikatom, kao i za kandidate koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova.

Pripremnom radionicom vrlo jednostavno možete dobiti potrebna znanja i skupiti 48,5 PDU bodova, odnosno Contact Hours potrebnih za certifikaciju, a radionica ujedno pruža i priliku da se upoznate s načinom rada i kombiniranom metodom koju koristimo, a koja uključuje pristup vrhunskim e-learning tečajevima upotpunjenim predavanjima u učionici i online te podrškom.
 
U radionicu je uključeno

  • jednogodišnji pristup PMBOK programu od 28 e-learning tečajeva tvrtke Skillsoft (http://www.skillsoft.com/). Korisnici sadržajima pristupaju putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 365 dana, 24 sata dnevno.
  • 2 predavanja u učionici i 2 online predavanja
    Predavanja koja se izvode putem Interneta se snimaju te ih je, putem LMS sustava za dijeljenje sadržaja, moguće naknadno pregledavati i preslušavati unutar vremenskog roka od 90 dana. Za one koji nisu iz Zagreba, postoji mogućnost prijenosa svih predavanja putem Interneta, a ne samo drugog i trećeg  kako je planirano.
  • mentoring
    Mentoring uključuje uslugu praćenja i odgovaranja na upite vezane uz program putem e-maila ili diskusijskih grupa. Predavač se obavezuje jednom tjedno odgovoriti na pristigle upite. Mentoring traje 90 dana od dana početka treninga.

Pogodnosti za polaznike

  • Polaznik radionice dobiva 14-dnevni pristup online biblioteci s nekoliko tisuća naslova među kojima se nalazi veliki broj onih koji mogu poslužiti za pripremu PMP i CAPM certifikata
  • Članovi PMI ogranka Zagreb ostvaruju 10% popusta na cijenu treninga.
  • Polaznik bilo kojeg programa katedre upravljanja projektima ostvaruju popust od 10% na jednogodišnju pretplatu na BusinessPro online biblioteku Books 24x7®.

Prijavnica na radionicu
 
Za dodatne informacije o radionici ili ostalim treninzima iz katedre upravljanja projektima možete nas kontaktirati na tel. 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-maila info@cognita.hr.