Poštovane kolegice i kolege,

Kako je Vipnet kao prethodni domaćin mjesečnog okupljanja u prosincu završio 2013-tu u stilu, u izuzetnom „guglovskom“  ambijentu nove poslovne zgrade, gdje su s nama podijelili iskustva u radu na projektima u nacionalnom i međunarodnom okruženju,  sa zadovoljstvom vas ponovno pozivamo na prvo okupljanje članova  PMI udruge za upravljanje projektima, Hrvatska u novoj godini, ovog puta u prostorijama našeg poznatog i priznatog Fakulteta elektronike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu .

Datum:      30.01.2014. (četvrtak)

Vrijeme:    18:00 – 20:30

Lokacija:   Fakultet elektrotehnike i računarstva, Unska 3 (FER, siva vijećnica)

DNEVNI RED:

 

Predavanje

Nositelj

Predavač

18:00 – 18:30

Istraživački projekti FER-a

FER

 prof.dr.sc. Željka Car

18:30 – 19:00

Wrap-up PMI Croatia Forum 2013

PMI Hrvatska

 Davor Kovačević,PMP

19:00 – 19:30

Uspostava PMO-a i upravljanje resursima (velike vs. male organizacije)

CloudSense

 mr.sc. Nikola Rendulić, PMP

19:30 – 20.30

Druženje

 

 

Prvo predavanje održati će prof.dr.sc. Željka Car, izvanredni profesorica na Zavodu za telekomunikacije (http://www.fer.unizg.hr/zeljka.car?@=2c67t ).

Druga tema okupljanja jest izvješće o rezultatima prošlogodišnje godišnje konferencije PMI Croatia Forum 2013 i prijedlozima polaznika, koje je obradioDavor Kovačević, član Odbora za komunikaciju, PMI udruga Hrvatska.

Naš treći predavač,  Nikola Rendulić  vodi zagrebački ured CloudSense Ltd, konzultantske tvrtke specijalizirane za implementacije Salesforce rješenja. CloudSense osim što je jedan od samo četiri platinum Salesforce partnera u Velikoj Britaniji, u svom portfelju klijenata i projekata ima respektabilna imena poput Vodafona, BBC-a, Telefonice/O2, Orange, Centrice, Tata communications, Financial Times, Sophos i dr., te se uspješno takmiči na tržištima sjeverozapadne Europe i Amerike. Osim dugogodišnjeg iskustva u vođenju strateških projekata i programa u Erste banci i sada CloudSense-u, Nikola kontinuirano obnaša i PMO funkcije, te je aktivno sudjelovao u podizanju zrelosti ukupne Erste Grupe u domeni vođenja projekata. Uz magisterij znanosti na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, te PMP certifikaciju, Nikola je stekao dvije respektabilnije menadžment  diplome te objavio nekoliko članaka.

Podsjećamo, ukoliko imate uspješno završen projekt u 2013. godini koje su vodile organizacije ili pojedinci iz Hrvatske, ili u kojima su organizacije registrirane u Hrvatskoj realizirale barem 50 posto vrijednosti projekta, ne čekajte! Prijavite projekt na nagrada@pmi-croatia.hr ! Svi prijavljeni kandidati biti će pozvani da svoje projekte prezentiraju na mjesečnim okupljanjima ogranka.

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš PMI Hrvatska