Risk Management ekspert Richard Graham, PMP gostuje u Zagrebu  4.-5.studenog 2014.

Karizmatični britanski predavač i trener dr. Richard Graham, PMP gostuje u Zagrebu 4. i 5. studenog. U organizaciji KTC International, Rick nam predstavlja 2 jednodnevna seminara:

  1. Project Portfolio Management: Only The Best – The New Paradigm
  2. Building for successful Portfolio Management - the Strategic PMO

U nedavnom istraživanju PMI i ESI, Project Portfolio Management je identificiran kao #2 na listi „Top 10 Trends in Project Management“ za 2014. godinu.
Globalni trend je promjena fokusa u upravljanja projektima sa „doing things right“ na „doing the right things“. I dok je „doing things right“ svakako važno, to samo po sebi nije dovoljno. Suviše vremena i novaca troši se na „popravljanje loših projekata“, umjesto da se investira u apriori zdrave i profitabilne projekte. Cilj ovog tečaja je upoznati sudionike sa tehnikama, alatima i best-practice odabira i prioritizacije projekata, kroz PPM metode, te uspješno vođenje različitih tipova PMO ureda.
PPM je do te mjere aktualan danas da je PMI je kreirao i zaseban certifikat - Portfolio Management Professional (PfMP). Iako tema ovog seminara nije PfMP certifikacija, predavač će odvojiti 15 minuta da zainteresirane sudionike upozna sa novim PMI certifikatom i uvjetima za polaganje ispita.

Članovi PMI Hrvatska i PMP certificirani ostvaruju popust od 10% na kotizaciju.

Sudjelovanje daje 16 PDU bodova za PMP certificirane, odnosno 16 akreditiranih sati za polaganje PfMP ispita.

Ukoliko sudjelujete na oba dana seminara dobivate VIP (besplatne) karte za ovogodišnji PMI Forum koji se održava 11.11.2014. godine.

Detaljnu PDF brošuru seminara možete preuzeti ovdje:

http://ktc-international.hu/pdfs/public-events/2014/PPMO.pdf

Za za prijavu sudjelovanja javite se kolegi Goranu Krstuloviću na goran@ktcintl.com.