PMIDayz predstavlja uspješne projekte iz regije koji su spojili ekologiju, turizam i održive izvore energije, te zahvaljujući jasnoj viziji, strastvenoj upornošću te uspješnim vođenjem, ostvarili i više od očekivanih rezultata. Osim mnoštva inspirirajućih predavanja tijekom prvog konferencijskog dana, svakako ne propustite tijekom drugog konferencijskog dana doživjeti sasvim neobičnu avanturu sudjelovanja u projektnom timu u srcu Baranje, gdje će uspješni voditelji projekata odmjeriti snage u direktnom duelu, primjenjujući sva znanja agilnih metodologija.

Prvi konferencijski dan će se održati

16. svibnja 2014. (petak) od 10:00 – 17:00

u prostorijama BIOS, Osijek, J.J. Strossmayera 341

Uvodnu riječ dati će Marija Bajica, predsjednica PMI Hrvatska, zatim se nastavljaju predavanja. U pauzama između predavanja kušajte ekološke proizvode, uzmite kavu ili iskoristite vrijeme za razmjenu iskustava i druženje. Više vremena za razmjenu iskustava, u gastronomskoj atmosferi, možete pronaći u petak poslijepodne/navečer na drugom dijelu konferencije koji će se održati na Orlovom putu gdje ćemo, nakon razgledavanja prvog eko gospodarstva u Hrvatskoj, čuti nekoliko predavanja o agilnom vođenju projekata, te izvršiti detaljniju “analizu” ekoloških proizvoda.

Ne propustite mogućnost stjecanja 10 PDU bodova za oba konferencijska dana!

Prvi dio konferencije je tradicionalno - besplatan, za ostale konferencijske aktivnosti, cijene su više nego simbolične, tek toliko da pokriju organizacijske troškove!

Prvi konferencijski dan BIOS - Besplatno
Prvi konferencijski dan Orlov Put - 150 kn
Drugi konferencijski dan Pustara Mirkovac - 150 kn
Oba konferencijska dana  250 kn

Prijavite se na PMIDayz Prijave

HVALA SPONZORIMA