30% popusta samo za članove PMI-ja na seminar „The New Hidden Skills of the Project and Program Manager“!

pmmentor, tvrtka koja se bavi savjetovanjem iz područja projektnog menadžmenta stupila je u strateško partnerstvo s hrvatskim ogrankom PMI (Project Management Institute). Cilj je zajedničkim snagama raditi na razvoju i podizanju kvalitete projektnog menadžmenta u Hrvatskoj.

Prvi plodovi ovog partnerstva vidjet će se već 8. i 9. svibnja, kada će u Zagreb doći svjetski poznati projektni menadžer i član PMI udruge Liam Dillon, koji će održati seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“.

Ovim su partnerstvom članovi PMI udruge ostvarili pravo na posebne pogodnosti te popust od čak 30% za nadolazeći seminar. Ostali koji su zainteresirani za pohađanje ovog seminara, popust mogu ostvariti do 16. travnja 2014., kada se završavaju „early bird“ prijave na seminar.

Seminar Liama Dillona je nezaobilazna edukacija za svakog projektnog menadžera, voditelje timova i lidere te sve one koji imaju interesa za ostvarenje takve karijere. Ovaj priznati projektni menadžer iz Irske ostvario je zapaženu karijeru, radio je na brojim projektima diljem svijeta te je prepoznat kao vrhunski predavač, koji često u svoja predavanja involvira publiku. Ovaj put Liam Dillon će polaznicima seminara otkriti nove skrivene tajne zanata koje koriste svjetski poznati projektni menadžeri pri upravljanju svojim timovima.

Seminar je usmjeren na vještine vođenja, komunikacije i utjecaja na druge. Polaznici će nakon ove radionice imati bolji uvid u izazove kojima se projektni i programski menadžeri susreću te će dobiti na raspolaganje set alata kojima će te izazove u budućnosti uspješno rješavati. Fokus će biti na detektiranju i razvijanju vještina koje trebaju predstavljati temelj svakog uspješnog voditelja projekata. Tu se zapravo radi o „soft skills“ pristupu, što znači da se u centar ne stavlja isključivo zadatak i ono što se treba napraviti, već je fokus na ljude koji nas okružuju te na njihov osobni razvoj, što je jedna od temeljnih pretpostavki kvalitetnog projektnog menadžmenta. Takvim pristupom, smatra Liam Dillon, stvara se funkcionalni projektni tim koji je zaslužan za uspjeh projekta te bi se stoga svaki voditelj projekata trebao usmjeriti na to da služi svom timu (Servant Leadership).

Seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“ održat će se na engleskom jeziku, od 8. do 9. svibnja 2014. g, u hotelu Arcotel Allegra, u Zagrebu.

Cijena seminara je 5.000,00 kn, a za rane prijave do 16.4.2014. i članove PMI-ja (Udruga za projektni menadžement) odobravamo posebne popuste. Informirajte se i prijavite na http://pmmentor.hr/new-hidden-skills-project-program-manager/ ili na prijava.pmmentor.hr