Regionalna konferencija Agile Adria posvećena agilnom razvoju softvera održat će se u Termama Tuhelj 06. – 08. travnja u organizaciji udruge Agile Croatia [ www.agile.hr ]. 

Velikom posjećenošću i odličnim ocjenama sudionika prošlogodišnjeg izdanja, konferencija je potvrdila status najznačajnijeg regionalnog događaja u domeni promicanja agilnih metodologija. Ugodna atmosfera i politika konferencije bez sponzoriranih predavanja razlozi su što su i ove godine s nama najveća imena agilnog svijeta među kojima se izdvajaju David J. Anderson, Bob Marshall i Jurgen Appelo. Sudionici će tijekom 2 konferencijska dana 07. – 08. travnja imati priliku čuti 30-ak zanimljivih predavanja organiziranih u dva paralelna slijeda kao i uvijek intrigantnog posebnog gosta. Prvi dan poslijepodne je tradicionalno rezerviran za neformalno druženje u opuštenoj atmosferi. 

Rane prijave za konferenciju su počele, a traju do 28. veljače. 

Za PMI članove je posebno interesantno da su predavanja na konferenciji kvalificirana za sveukupno 10 PDU bodova kategorije B.

Više informacija o samoj konferenciji, programu i predavačima može se pronaći na službenim stranicama konferencije www.agileadria.com