Poštovane kolegice i kolege,

Nakon ljeta krećemo punom parom s čitavim nizom aktivnosti. Neke od njih su tradicionalne i svake godine sve bolje kao staro vino (naša nezaobilazna konferencija u studenom Forum 2015, ovaj put sa vrućom temom „Preobražaj ureda za vođenje projekata“; 11. – 13. 11.2015. Zagreb, Kongresni centar Antunović), a neke nove, pjenušave i obećavajuće kao PM Relax Retreat (25.-26.9.2015, Vuglec breg) koja bi nam mogla uvidom u tehnike upravljanja stresom pomoći u održavanju ravnoteže poslovnog i privatnog.

U listopadu vas pozivamo na PMI LightUp2015, druženje sa kolegama chaptera iz Slovenije, Italije i Austrije koje će se održati u Ljubljani u petak 16.10.2015. u poslijepodnevnim satima  (ComTrade, Letališka 29b, Ljubljana).

Fokus događaja biti će prezentacije o najboljim praksama u upravljanju projektima na temelju prezentacije formatu PechaKucha 20 × 20. Ako ste upoznati sa tom tehnikom, dođite provjeriti da li ste bolji od predavača iz Slovenije, Hrvatske i Italije, a ako niste, eto prilike za upoznati se s nečim novim i korisnim. Sponzori, organizatori, kolege iz drugih PMI ogranaka Vas čekaju.

Događaj je besplatan, a prijaviti se možete direktno ovdje.

Više informacija i agendu možete vidjeti na http://www.pmi-slo.org/our-projects/pmi-light-up-2015-en/.

Dodatne informacije i pitanja možete uputiti Mariji (mbajica@pmi-croatia.hr) i Goranu (gmrvos@pmi-croatia.hr), dijelu organizacijskog tima iz Hrvatske.

Dođite, bit će korisno i zabavno!