PM Relax Retreat, 1.-2.10.2016, Brijuni

Poštovani članovi PMI Udruge Hrvatska,

I ove godine organiziramo PM Relax Retreat događanje za naše aktivne članove!

Cilj nam je opet isti kao i prošle godine; uključiti naše članove u druženje u prekrasnoj prirodi i pružiti im vrijedne sadržaje, a sve s ciljem podizanja svijesti o važnosti opuštanja i pronalaženja vremena za sebe i svoje zdravlje.

U subotu, 1.10.2016 Fran Mikuličić će održati radionicu pod nazivom "Čovjek, a ne tehnologija - ključ za izvrstan javni nastup". Koja će se održati na otvorenom, na prelijepom Velikom Brijunu!

Za nedjelju planiramo izlet vlakićem po otoku, a možda uspijemo organizirati još neka iznenađenja i ponuditi dodatna otkrivanja ljepota Brijunskog otočja.

Za PM Relax Retreat polaznici mogu prijaviti 10 PDU bodova.

Ovo događanje namijenjeno je samo aktivnim članovima PMI Udruge Hrvatska koja sponzorira veći dio troška boravka u prekrasnom Nacionalnom parku Brijuni, kao i programa koji će se tamo održati. Aktivnim članovima PMI Udruge je poslana obavijest s detaljima za prijavu i ostalim informacijama vezanih uz organizaciju događanja.

Veselimo se našem druženju!

PMI Udruga Hrvatska

O Franu Mikuličiću

Fran Mikulčić, profesionalac je s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt, specijaliziran u područjima implementacije strategije i organizacijske i ljudske učinkovitosti. Strateg je koji razmatra širu sliku, razmišlja sistemski o Vašoj organizaciji i implementira rješenja kroz razumijevanje dinamičke kompleksnosti. Mentor je sa svrhom vođenja Vas u području vašeg osobnog i organizacijskog potencijala i osoba koja dijeli vrijednosti razmišljanja, suosjećanja i brige o razvoju Vas i Vaših ljudi i organizacije u kojoj djelujete.