Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatskoj već dugi niz godina djeluje ogranak PMI Hrvatska, kao ravnopravni član svih ostalih ogranaka u globalnom PMI udruženju. U pripremi je treća po redu, konferencija voditelja projekata pod nazivom PMIDayz. Ove godine, u suradnji sa Elektrotehičim Fakultetom u Osijeku, PMIDayz konferencija će se održati na Elektrotehničkom fakultetu u Campusu - Cara Hadrijana 10b.

Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je "Upravljanje velikim projektima". Velike projekte čine kako veliki budžeti, tako još i više iznimna važnost za okolinu, državu, investitora... Često uspjeh velikih projekata pokreće lavinu manjih, ali opet jednako važnih projekata. Uspješnim vođenjem velikih i važnih projekata, važni i veliki postaju i njihovi voditelji. Nije slučajno da iza velikih filmova, sportskih ekipa ili poduzetničkih poduhvata uvijek stoje poznati producenti, režiseri, treneri i poslovni poduzetnici.

dovodi u Osijek čovjeka koji je sudjelovao na 14 Olimpijskih igara! Boris Sakač, kao voditelj IT podrške sudjelovao je i vodio jedinstvene projekte informatičkog praćenja svih sportskih natjecanja kako bi informacije bile na vrijeme dostupne sucima, organizatorima, novinarima, sudionicima...U zadnjih 30 godina redovne promjene u IT industriji su uvjetovale da se gotovo za svaku slijedeću Olimpijadu projekt radi od početka.

Uz Borisa Sakača, posjetitelji će na konferenciji koja se održava u subotu 21.5.2016. potpuno besplatno moći vidjeti i druge vrhunske predavače, koji imaju teoretska znanja i dugogodišnja praktična iskustva u vođenju velikih i značajnih projekata.

Zajednički nastup voditelja PMI BIH, Srbije i Hrvatske koji će uz kratku prezentaciju rada, pokrenuti inicijativu o budućim nastupima u zajedničkim projektima, osigurat će i ove godine regionalni karakter konferencije.

Konferencija počinje pretkonferencijskim danom u petak, 20. svibnja cjelodnevnom radionicom Ivana Petrića, NLP Trenera. Znanja vezana uz vođenje timova, ponašanje u poslovnim razgovorima, pregovaračke vještine, izbor članova tima ili poslovnih suradnika svakako će koristiti nekim budućim vrhunskim projektnim managerima, čije vrijeme tek dolazi. Dio sudionika će se sjetiti prošlogodišnjih PMIDayza, kada je o motivaciji tima pričao, a tko drugi nego Miroslav Ćiro Blažević.

Posebnost konferencije PMIDayz je kombinacija vedrine duha i profesionalnosti koja nastoji poticati aktivno sudjelovanje sudionika u predavanjima, promicati ljepote i vrijednosti i turističkog potencijala slavonsko-baranjskog kraja, te pregršt uvijek aktualnih tema iz područja upravljanja projektima.

Više informacija o PMIDayz konferenciji možete pronaći na

Srdačan pozdrav, PMIDayz tim