Poštovane kolegice i kolege,

Na PMI Forumu 2015 veliki broj članova Udruge imao je priliku slušati key-note predavanje sjajnog nizozemskog predavača Barta Berninka PMP, CBAP.

Bart nam je pokazao koliko je pravilno definiranje zahtjeva (requirements management) kritično za uspjeh projekata, odnosno na sponu između poslovne analize i vođenja projekata i programa.

Nakon toga nekih 40 ljudi sudjelovalo je na post-konferencijskom danu pod Bartovom voditeljskom palicom, na seminaru pod nazivom „The Agile Business Analyst“.

Sveukupno, Bart je tijekom 2015. godine gostovao u Zagrebu čak 4 puta sa različitim seminarima na temu primjene poslovne analize u projektima. Na tim seminarima i radionicama sudjelovalo je preko 120 ljudi.

Samim tim došlo je vrijeme za dobiti „vozačku dozvolu“, pa KTC International organizira dvodnevni pripremni tečaj za BA certifikaciju. pod nazivom "Advanced Business Analysis Exam Prep Workshop".

Lokacija je tradicionalno kongresni centar hotela Antunovića Zagreb, a datum radionice je 25. i 26. veljače 2016.

S obzirom na karakter radionice, broj mjesta ovoga puta je limitiran na 20 ljudi, a za sve članove Udruge i/ili PMP certificirane, do 30.11. 2015 je dostupan je iznimno visok „early bird“ popust.

PDF brošuru seminara mozite preuzeti ovdje: http://www.ktc-international.hu/pdfs/public-events/2016/BAPREP.pdf, a za prijavu sudjelovanja javite se kolegi Goranu Krstuloviću na goran@ktcintl.com