Dragi članovi, dragi prijatelji,
Ljeto je vrijeme putovanja, zar ne? Prije nego se ponovo nađemo na druženju u Aquatici, u Karlovcu 6.7.2017. u 17:00, pozivamo vas na još jedno uzbudljivo putovanje u Varaždin, u srijedu 28.6.2017. u 18:30. Želimo približiti iskustva dobre projektne prakse iz PMI ogranaka Istre i Osijeka, i podijeliti ta iskustva s uspješnicama iz Tehnološkog parka Varaždin i tvrtki i stručnjaka koji, iako s varaždinskom adresom, projektno putuju po Hrvatskoj i regiji.

Lokacija: Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka 89, Red RoomVrijeme: 28.6.2017. od 18:30. Parking je dostupan ispred zgrade Tehnološkog parka i besplatan je.

Informacije o okupljanju

Nakon pozdravnog govora domaćina, Marija Bajica, predsjednica PMI Hrvatska PMP će održati predavanje s vrlo aktualnom temom dvojne odgovornosti voditelja projekta stručne i poslovne (responsibility versus accountability) koju je anticipiralo izglasavanje jednog od zadnjih zakona koji je izglasala Obamina administracija u SAD (S.1550, The Program Management Improvement and Accountability Act of 2015 - PMIAA).

Domaćin će se predstaviti prikazom izrade projektne dokumentacije za Tehnološki park Varaždin 2 iz rakursa projektnog menadžera.

Goran Mrvoš, voditelj ogranka PMI Istra će podijeliti s nama dobru praksu s projektnih implementacija u turizmu, a Nenad Bestvina, voditelj ogranka PMI Osijek s projektnih implementacija integriranih poslovnih sustava.

Do poslovičnog „šećera na kraju“ uz zakusku i druženje, dovest će nas voditelj PMI ogranka Varaždin, Marko Drenovački s detaljima planiranja i pokretanja nuSynergetic Orchestra projekta, projekta kakvog svi trebaju, a rijetki ga mogu ostvariti.

Ono što uvijek dodatno nagradi naša druženja je prilika za networking, upoznavanje s novim kolegama, prilika za dogovore, nove ideje, stara prijateljstva.

Dođite!