Kako u biznisu primijeniti umjetnu inteligenciju - najznačajniji tehnološki trend današnjice?

Poštovane kolegice i kolege,

PMI vam omogućuje pogodnosti za sudjelovanje na prvoj AI2FUTURE - konferenciji o poslovnoj primjeni umjetne inteligencije. Na konferenciji koja će se održati 5. i 6. listopada u Zagrebu, očekuju vas vodeći ljudi iz industrije i akademske zajednice iz svijeta, ali i mnogi koji se bave ovim područjem u Hrvatskoj. Za sve članove PMI-ja omogućen je popust od 10% za cijenu kotizacije. Kako bi ostvarili popust potrebno je prilikom prijave na stranici www.ai2future.com upisati kôd pod komentare: AI2FUTURE_PMI10

Iz PROGRAMA posebno vrijedi izdvojiti keynote predavače. Iz Italije nam dolazi Bernardo Magnini, koji će nam predstaviti najnoviji napredak u razvoju chatbotova.

Manos Tsagkias iz 904Labsa (Nizozemska) upotrebljava AI tehnologiju u pretraživanju, a pričat će o procesu od prikupljanja do pripreme podataka, ali i o konkretnim tehnikama. Thorsten Gressling dolazi iz Njemačke i dat će nam širi pogled na AI tehnologiju kroz prizmu politike i društva.

Na konferenciji će se prikazati najvažniji trendovi te trenutne primjene u područjima poput uslužne djelatnosti, zdravstvene dijagnostike, transporta, javne sigurnosti, servisne robotike, obrazovanja i zabave, ali i područja gdje će primjena AI uskoro promijeniti uobičajene poslovne modele.

Vodeće organizacije postavile su strategiju za uključivanje umjetne inteligencije u svoje poslovne procese te time stvaraju prednost u odnosu na konkurenciju.

Budite među njima.

Prijavite se!

Za sva dodatna pitanja o konferenciji i prijavi obratite se kolegi Željku Krizmaniću na e-mail: zeljko.krizmanic@eventa01.com

Vaš PMI Hrvatska!