Drage kolegice i kolege,

Iskreno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da u Zagreb po prvi dolazi poznati Kanadski PM ekspert, popularni spiker i autor nekolika best-seller knjiga, Robin Hornby PMP. I ovoga puta, za organizaciju je zaslužan KTC International.

Radi se o praktičnom dvodnevnom seminaru koji se bavi temama koje nećete naći u PMBOK-u, ali se sa istima susrećete u svakodnevnom poslu – kako integrirati „business“ i projektni menadžment?; kako ne podlegnuti pritisku od strane prodaje?; kako adekvatno procijeniti rizike?; kako ne podleći pritisku od strane financija?; kako optimalno utilizirati resurse?; kako se nositi sa konfliktom interesa različitih satekholder-a?

Na ova i mnoga druga ključna pitanja, daje odgovore seminar – Project Business Management. I ne samo odgovore, već i set oprobanih tehnika, alata i „best-practice“-a, kroz 10 sesija tijekom dva dana.

Kao i svi KTC seminari i Project Business Management se tradicionalno održava u kongresnom centru hotela Antunović Zagreb, a datum je 9. i 10. listopada 2017 godine.

Ako se sada pitate kakve to veze ima sa besplatnim sudjelovanjem na PMI Forumu 14.11., dovoljno je reći da nastavljamo tradiciju dugogodišnje suradnje sa KTC-om. Konkretno, svi članovi naše Udruge, koji prijave sudjelovanje na Project Business Management seminaru do 16. rujna,dobit će na poklon od KTC-a uplaćenu kotizaciju i ulaznicu za ovogodišnju 11. po redu PMI Forum konferenciju.

Pored ulaznice za PMI Forum, svim članovima PMI Udruge osiguran je individualni „early-bird“ popust od 20%, te kopija knjige Robina Hornbya "Commercial Project Management".

PDF brošuru, sa svim detaljima možete preuzeti ovdje: http://ktc-international.hu/pdfs/public-events/2017/PBUSM-2017.pdf

Dodatne informacije dostupne su na web portalu seminara:http://pbmzag.ktc-international.hu/

Za prijavu sudjelovanja i sve dodatne informacije, javite se izravno Goranu Krstuloviću na goran@ktcintl.com.

Vaš PMI Hrvatska!