Poštovane kolegice i kolege,

 

14. studenoga na PMI Forumu 4 izvrsna tima prezentiraju alate za upravljanje projektima, portfeljem i programom. Alati su provjerena poslovna rješenja za upravljanje projektima koji podržavaju sve elemente upravljanja: od planiranja, realizacije i monitoringa do analize, prioritizacije i upravljanja promjenama.

 

Alate će predstaviti tvrtke koje imaju bogato praktično iskustvo u primjeni, a predstavit će i konkretne primjere uspješne implementacije.

 

Antonio Prišćan i Igor Gregurec iz tvrtke Altima predstavit će Planview, a navode da je riječ o najmoćnijem svjetskom rješenju za upravljanje resursima i projektima. Na predavanju u dvorani Lopud ćete saznati kako upravljanjem radom i resursima ostvarivati korporativnu strategiju, a čut ćete i iskustva zadovoljnih korisnika koji su u praksi koristili Planview Enterprise alate.

 

Primakon i Algebra održat će predavanje Izumiru li dinosauri? Analiza trendova na tržištu EPPM alata. Iskusni voditelji Luka Novosel i Marko Štimac će u dvorani Mljet analizirati poziciju dugogodiš¡njih trž¡šnih lidera Microsoft Projecta i Oracle Primavere u odnosu na lokalnu i globalnu konkurenciju, komentirati aktualne potrebe tržišta i procijeniti trendove razvoja tržišta EPPM alata. Sudionici će upoznati nekoliko studija slučajeva.

 

U dvorani Brač Sanja Šteković Savić i Mateja Tuščić iz tvrtke Sedam IT prezentirat će CA PPM - pomoć u planiranju portfelja. Predavanje će biti jednako korisno početnicima u upravljanju projektima i naprednim korisnicima projektne metodologije jer će predstaviti funkcionalnosti CA PPM alata koje pomažu bržem i jednostavnijem donošenju odluka te realizaciji projekata.

 

Ivan Matejašić i Marijana Schönberger iz tvrtke Spin održat će prezentaciju Project Tracer - Kompas u šumi otvorenih projekata u dvorani Lastovo. Riječ je o softverskom alatu za organizaciju i praćenje svih projekata u tvrtki ili organizaciji, koji je integriran s Microsoft Projectom. Sudionici će upoznati najatraktivnije osobine i procese koje podržava Project Tracer, a glavni procesi bit će demonstrirani uživo.

 

Termini prezentacija bit će objavljeni na konferenciji, a odvijat će se u paralelnom terminu. Izaberite jedno od izlaganja, a ako želite saznati više informacija i o ostalim alatima, predavači će biti na raspolaganju za razgovor i razmjenu kontakata nakon izlaganja.

 

Uoči konferencije pozivamo vas da ispunite anketu za voditelje projekata! Rezultati ankete reći će nam više o trendovima projektnog menadžmenta u Hrvatskoj, a troje najsretnijih anketiranih osvojit će knjigu Alfonsa Bucera, jednog od predavaÄča na PMI Forumu. Anketu možete ispuniti ovdje.

 

Prijave za konferenciju su otvorene - prijavite se online!

 

Vidimo se na PMI Forumu u studenom u Zagrebu!

 

Srdačan pozdrav,

PMI Hrvatska