Oliver Lehman prvi put u Zagrebu, sa seminarom Situational Project Management (KTC)

Drage kolegice i kolege,

Na nedavno održanom PMI Forumu, KTC International sproveo je anketu među sudionicima. Rezultati ankete pokazali su da je interes najveći za temu „situacijskog vođenja projekata i programa“.

Shodno tome, iskreno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da u Zagreb po prvi put dolazi Oliver F. Lehmann, PMP, PMI Fellow.

Govornik, mentor, trener i autor nekoliko „best-seller“ knjiga, Oliver je globalno poznat kao jedan od najcjenjenijih i najutjecajnijih stručnjaka iz područja upravljanja projektima. S karijerom u rasponu od preko 35 godina, Oliver ima bogato iskustvo u vođenju kompleksnih projekata i programa, te multikulturnih projektnih timova. Kao doajen struke, dao je višestruki doprinos izdanjima PMBOK-a, te obnašao mnoge senior dužnosti pri globalnom PMI. Od 2013. predsjednik je PMI Southern Germany ogranka.

 

Oliver je pisac blogova, članaka i knjiga o upravljanju projektima, uglavnom s fokusom na organizacijske i inter-personalne aspekte. Pored toga ekspert je i za upravljanje ponudama / prijedlozima i „Connective Leadership“, polja za koja je stekao certifikate vodećih organizacija. Njegova knjiga Situational Project Management: Dinamika uspjeha i neuspjeha je internacionalni bestseler. Dvodnevni seminar koji će Oliver održati u Zagrebu temelji se na toj knjizi.

 

Oliver F. Lehmann je magistar znanosti u projektnom menadžmentu sa Sveučilišta u Liverpoolu i certificirani je Project Management Professional (PMP). Gostujući je predavač na Tehničkom sveučilištu u Münchenu u Njemačkoj, a često vodi međunarodne konferencije i seminare za tvrtke, uključujući Airbus, DB Schenker, Microsoft, T-Systems, Deutsche Telekom i mnoge druge. Oliver živi u Münchenu, Bavarska, ima 4 djece i 2 unučadi.

 

Seminar Situational Project Management, se u organizaciji KTC International održava 26. i 27. veljače 2018. u kongresnom centru hotela Antunović Zagreb.

 

Prijavom do 31. siječnja 2018., članovi PMI Hrvatska ostvaruju 20% popusta na kotizaciju, te na poklon dobivaju istoimenu knjigu Situational Project Management.

 

Dodatne informacije dostupne su na web portalu seminara: http://spmzag.ktc-international.hu/

 

PDF brošuru, sa svim detaljima možete preuzeti na: http://ktc-international.hu/pdfs/public-events/2018/SITPM.pdf

 

Prijaviti se možete online na http://spmzag.ktc-international.hu/#register, a za sve dodatne informacije, javite se izravno našem kolegi Goranu Krstuloviću, direktoru KTC International na goran@ktcintl.com. 

 

Vaš PMI Hrvatska!