Pred nama su četvrti po reduPMIDayzi! Metode i vještine (trikovi?) kojima se projekti uspješno vode, način izbora projektnog tima, kao i razlozi zbog kojih projekti propadaju, teme su koje iz godine u godinu privlače sve više posjetitelja na ovu, po svemu malo drugačiju, konferenciju. Kako je to izgledalo prošle, a i ostalih godina možete pogledati / prisjetiti galeriji.

I ove godine nastavljamo suradnju saFakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.Ovogodišnji PMIDayzi će se održatiod 26. do 28. svibnjau velikoj dvorani FERIT-a, na lokaciji Kneza Trpimira 2B.

Ne propustite jednodnevni pretkonferencijski trening„Osobna produktivnost i upravljanje“ili NeuroLeadership 101, pod vodstvom profesora psihologijeAdriana Drempetića, po ocjenama sudionika, najboljeg predavača na prošlim PMIDayzima!

Iskoristite mogućnost early bird prijave, uz značajan popust za predkonferencijski dan!

Nakon vrhunskih predavača –ĆireiBorisa Sakača, ove godine dolazi nam jedan od najboljih redatelja, producenata i scenarista na ovim prostorima,redovni profesor sa Sveučilišta Ohio, USA – Rajko Grlić. Pričat će o onom što najbolje zna, i što cijeli život radi – oprojektima filmske produkcije, o tome što čini razliku između dobrog i lošeg filma, tekako nastaju filmskiprojekti.

I konferencijskisadržaji su većim dijelom definirani.Upoznat ćete nova lica i neka čija su predavanja bila iznimno dobro prihvaćena. Predavači suSilvana Tomić Rotim,Mara Majstorović,Dragana Milojević,Fran Mikuličić,Vladimir GrebenariIvan Petrić. O predavačima i predavanjima na linku.

Posjetite konferenciju i osigurajte svojih14 PDU bodova(7 predkonferencijski dan + 7 konferencija)!

Early bird vrijedi do 15.04.2016.