Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je objaviti da je naša kolegica, uspješna projektna menadžerica Vesna Hitrec, PMP, članica Odbora za razvoj i organizaciju evenata u PMI Hrvatska ogranku Zagreb na VERN-u, na preddiplomskom studiju Tehničkog menadžmenta u Zagrebu, održala predavanje pod nazivom "Uloga voditelja projekta i problemi s kojima se susreće u praksi".

Ovo zanimljivo predavanje održano je unutar kolegija “Upravljanje projektima” s ciljem da se studentima što bolje približi uloga voditelja projekta te različiti načini rješavanja problema s kojima se voditelji projekata često susreću.

Osim toga, studenti su mogli saznati i o radu PMI Udruge ogranka Zagreb, o povlasticama koje im se nude kao članovima Udruge te su pozvani na volontiranje.

Osiječke snage, također iz PMI Udruge Hrvatska ogranak Osijek, Stanislav Strešanjak,PMP i Nenad Bestvina,PMP su studentima FERIT-a u Osijeku održali nekoliko predavanja na temu projektnog menadžmenta u sklopu predmeta "Upravljanje projektima". Teme predavanja su bile:

"Kako napraviti ispravnu funkcionalnu specifikaciju za developere","Rizici u projektima implementacije ERP sustava", "Virtualni timovi", "Korisničke priče", "Što je to kvaliteta?" te "Change Management (Samo mijena vječna jest)".

Više informacija o predavanjima u Osijeku možete pronaći u nastavku:

https://www.ferit.unios.hr/studenti/sve-obavijesti/3498#3498