Drage kolegice i kolege,

Na mjesečnom PMI okupljanju održanom 25.10.2018 u prostorijama Ericssona Nikole Tesle prisustvovalo je više od 70 polaznika. Opća ocjena ovog okupljanja dobivena na temelju anketa zadovoljstva prisutnih koja iznosi 5.0 pokazuju uspješnost ovog okupljanja.

U uvodnom dijelu okupljanja Vesna Hitrec, voditeljica PMI Hrvatska ogranka Zagreb je pozdravila prisutne, s posebnim naglaskom na nove članove PMI Udruge, zahvalila se domaćinima te je podsjetila na dva nadolazeća događanja u organizaciji PMI Udruge Hrvatska; PMI Forum 2018 – 12. po redu konferencija voditelja projekata koja se održava 12.-14.11.2018 te PM Relax Retreat koji će se održati od 23. do 25.11.2018 u Malom Lošinju. Potom je uslijedio pozdravni govor Maria Družijanića, voditelja PMO-a Ericssona NT, koji je u ime domaćina ukratko predstavio kompaniju Ericsson Nikola Tesla i završio izlaganje s pitanjima budućnosti Project managementa i Project managera budućnosti.

Potom je uslijedilo odlično predavanje Eve Kuruc, voditeljice projekata iz Ericssona NT s bogatim iskustvom u vođenju projekata u kojem je iznijela konkretna iskustva i naučene lekcije s projekata financiranih od Svjetske banke za Ministarstvo zdravstva u Armeniji i Kazahstanu.

Nastavio je Nenad Trajkovski zanimljivim i korisnim predavanjem u kojem je sistematizirao i dao preporuke voditeljima projektima na temu kako što efikasnije upravljati svojim vremenom. 

Prezentacije i fotografije možete pogledati u nastavku.

Vaš PMI Hrvatska!