Drage kolegice i kolege,

 

Tijekom nedavno održanog PMI Foruma, KTC International je i ove godine sproveo anketu sudionika vezano uz najaktualnije PMI seminare i certifikacije.

Zbog ekstremno velikog broja anketiranih, te iskazanog interesa, KTC u terminu 25-27. veljače 2019, paralelno organizira 3 PMI tečaja, pod voditeljskom palicom 3 vrhunska predavača.

 

Nama je posebno zadovoljstvo istaknuti da su sva 3 predavača tijekom proteklih godina bili gosti PMI Foruma, te su dobro poznati članovima naše Udruge. Seminari koji slijede su:

Effective Risk, Resources & Schedule Management in Projects & Programs

Predavač: Rick Graham, PhD, PMP

Datum: 25-26.02.2019 (2 dana)

Web: http://ktc-international.hu/prmzag/index.html

 

Advanced PMI-ACP Prep Workshop – „Agile PMP“

Predavač: Roger Wild, PMI-ACP, PMP

Datum: 25-27.02.2019 (3 dana)

Web: http://ktc-international.hu/acpzag/index.html

 

Advanced Busines Analysis Prep Workshop – PMI-PBA & CBAP (new 2019 edition)

Predavač: Bart Bernink, CBAP, PMP

Datum: 25-27.02.2019 (3 dana)

Web: http://ktc-international.hu/pbazag/index.html

 

 Sve 3 radionice održavaju se u kongresnom centru hotela Antunović, u Zagrebu. Sva 3 tečaja globalno su akreditirana od strane PMI i nose adekvatan broj PDU bodova za PMP i ostale PMI certifikate.

 

 Prijavom do 21. prosinca 2018., članovi PMI Hrvatska ostvaruju „early-bird“ popust od 20% na kotizaciju, a za više sudionika iz iste tvrtke od 25% (3+1) do čak 33% (4+2) popusta!

 

Prijaviti se možete online, klikom na poveznice gore, a za sve dodatne informacije, javite se izravno našem kolegi Goranu Krstuloviću, direktoru KTC International na goran@ktcintl.com.

 

Vaš PMI Hrvatska!