Poštovane kolegice i kolege,

 

Temeljem članka VII, stavak 6 i stavak 8, IO PMI Udruga Hrvatska na svojoj sjednici 22. veljače 2018. godine sazvao je redovitu i izbornu skupštinu udruge za utorak, 17. travnja 2018. godine u 18:30 sati na FER-u u Sivoj vijećnici, Unska 3, Zagreb. Za provođenje izbora zaduženo je Izborno povjerenstvo u sastavu Nenad Banjanjac, Mario Ciglar i Nenad Marjanović. Članovi Izborne komisije ne mogu se kandidirati za mjesto u Izvršnom odboru udruge i po obavljenom izbornom postupku Izborna komisija se raspušta.
 
Biramo nove članove Izvršnog odbora u slijedećem mandatnom razdoblju od dvije godine:
 • Predsjednik izvršnog odbora (predsjednik udruge)
 • Zamjenik predsjednika
 • Tajnik
 • Rizničar
 • 6 (šest) drugih članova
U prijavi dostavite svoj kratki životopis, fotografiju, te naznačite za koju poziciju se prijavljujete. Kadidatura treba sadržavati opis dosadašnjih aktivnosti u PMI kao i plan budućih aktivnosti.
 
Odabir će biti proveden na sljedeći način:
 • Prijave je potrebno poslati na mail adresu tajnice (tajnica@pmi-croatia.hr) do 24:00 sata 7. travnja 2018.
 • Kandidature će biti objavljene na web stranicama Udruge najkasnije u 24:00 sati 9. travnja 2018.
 • Izborna Skupština održat će se 17. travnja 2018. u Sivoj vijećnici na FER-u, Zagreb, Unska 3.
 • Moći će se glasovati i elektronskim putem, od 10. travnja 00:00 sati do 16. travnja 12:00 sati.
 • Rezultati glasovanja biti će objavljeni na Skupštini te na webu Udruge do 19. travnja 2018.
Dnevni red skupštine:
 1. Otvaranje Skupštine i utvrđivanje kvoruma
 2. Izbor zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
 3. Izvješće o radu Udruge u 2017. godini i njegovo usvajanje
 4. Izvješće o financijskom poslovanju u 2017. godini i njegovo usvajanje
 5. Izbor kandidata za tijela Udruge
 6. Prijedlog programa rada Udruge za 2018. godinu i njegovo usvajanje
 7. Prijedlog financijskog plana Udruge za 2018. godinu i njegovo usvajanje
 8. Razno

 

Osim izbora za Vas smo pripremili iznimno zanimljivo predavanje "Gemifikacija u radnom okruženju" koje će na održati Dr. sc. Mirna Koričan Lajtman.

Gejmifikacija u radnom okruženju
Zašto volimo igrati igre? Ljudi vole igrati igre zbog ispunjavanja mini ciljeva čime se zbog lučenja dopamina doživljava osjećaj uzbuđenja i zadovoljstva. Smjestimo li isti task – ispunjavanje mini zadataka – u radno okruženje često imamo osjećaje oprečne ovima koje doživljavamo kroz igranje igara. Zbog toga se termin gejmifikacija, koji je nastao još 2002 godine, u međuvremenu modificirao u svom značenju te se sve više koristi u kontekstu motiviranja zaposlenika i timova ka ispunjenju ciljeva.
Kratko predavanje će dati osvrt na gejmifikaciju u radnom okruženju kroz razne primjere kompanija koje su gejmificiranjem aktivnosti podigle angažiranost zaposlenika, smanjile uloženo vrijeme i trošak te povećale profitabilnost. Osvrnut ćemo se i na profile igrača te platforme koje omogućavaju gejmifikaciju projektnih aktivnosti.
 
Dr. sc. Mirna Koričan Lajtman je trener, konzultant, profesorica i kreatorica newsHR aplikacije. Aktivno prevodi knjige iz područja ljudskih potencijala i poslovne ekonomije, a edukacije drži u centralnoj i istočnoj Europi. Neka od područja interesa su: angažiranost zaposlenika, gejmifikacija, work-life-conflict, employer branding i people analytics.
Završila je doktorski studij 2015. godine na Sveučilištu St. Gallen u Švicarskoj s temom „Impact of personal factors on the work life conflict and its co-influence with organizational factors on employee commitment in Croatia“. Titulu magistra psihologije stekla je izradom rada iz područja socijalne psihologije, a 2009. godine stekla je i MBA titulu. Dr.sc. Koričan Lajtman je programska direktorica diplomskog MBA studija Upravljanje ljudskim potencijalima na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te akademska direktorica ZŠEM – Poslovne akademije. Usavršavala se kroz studijske boravke na partnerskim sveučilištima John Carroll (SAD), Sveučilištu St. Ambrose (SAD) i IESE (Španjolska). Gostujući je profesor na ESB Business School, Sveučilište u Reutlingenu (Njemačka) i Luxembourg School of Business (Luksemburg).

 

Molimo vas da svoj dolazak registrirate kako bismo znali u kojem vas broju možemo očekivati.

Prijave se zaprimaju na: https://www.entrio.hr/event/pmi-redovna-i-izborna-skupstina-udruge-2018-fer-5111

 

Vaš PMI Hrvatska!