Drage kolegice i kolege,

Na mjesečnom PMI okupljanju održanom 13.06.2019. u prostorijama CloudSense-a prisustvovalo je više od 50 sudionika.

Skup je najprije srdačno pozdravila voditeljica PMI Hrvatska ogranka Zagreb, Vesna Hitrec. Nakon toga je uslijedila pozdravna riječ domaćina.

Goran Posilović je predstavio novitete u CloudSense PMO-u, a koji su rezultirali s dvije uzastopne nagrade za projekt godine. Govorio je o razvoju CloudSense PMO-a te o procesima, procedurama i alatima koje koriste. Istaknuo je kako ključ njihovog uspjeha leži u transparentnosti i lakom dostupu do svih informacija o projektima.

Nakon toga je Fran Mikuličić održao predavanje o uvjetovanju, tj. o svrsi, benefitima i oblicima uvjetovanja na projektima. Na kraju predavanja je kroz vježbu polaznika u timovima od pet članova pokazao kako uvjetovati. 

Josip Dulj je održao vrlo informativno predavanje o putovanju teleoperatera s 1G do 5G mreže. Govorio je o mogućnostima i značenju 5G mreže u skoroj budućnosti te istaknuo kako je 5G prvenstveno temeljen na konkretnim slučajevima upotrebe, pri tome navodeći vrlo zanimljive primjere.

Fotografije s mjesečnog PMI okupljanja možete pogledati u nastavku, a ostale materijale i prezentacije možete pronaći u području namijenjenom PMI članovima.

Vaš PMI Hrvatska!