Poštovane kolegice i kolege,

želimo vas obavijestiti da je 12. veljače 2019. odobren Pravilnik o dodjeli priznanja za PoY (Project Of The Year) koji možete pronaći na linku.

Novim Pravilnikom se osim prestižnog Priznanja za Projekt godine uvodi mogućnost dodjele: Povelje za izvrsnost u vođenju projekata, Priznanje za mladog voditelja projekta i Priznanje za višegodišnje podupiranje rada PMI Hrvatska.

 

Priznanje za Projekt godine strukovna je nagrada kojom PMI Hrvatska svake godine prepoznaje i nagrađuje najbolji prijavljeni projekt koji je:

  • pokazao izvrsnost u primjeni metodologije upravljanja projektom i provođenju najboljih praksi,
  • ispunio sve postavljene ciljeve i time ostvario benefite za korisnika, organizaciju i širu društvenu zajednicu,
  • ostvario najbolje rezultate s obzirom na kompleksnost projekta.

 

Konkurirati mogu projekti koji su uspješno završeni u periodu od 1.1.2018. – 30.6.2019. neovisno o sektorima primjene: ICT, građevinarstvo, medicina, proizvodnja, financije, usluge, javni sektor, neprofitni sektor i dr.

Prijave će biti omogućene u periodu od 1.4.2019. – 30.6.2019. a svečano proglašenje će tradicionalno biti na godišnjoj konferenciji PMI Forumu 2019.

U nadolazećem periodu bit ćete informirani o detaljima u procesu odabira, uvjetima i kriterijima, a iste možete pronaći u Pravilniku.

Pozivamo vas da prijavite projekte, konkurirate za prestižno priznanje, te postanete voditelj projekta 2018.godine.

Veselimo se Vašim prijavama!

 

PMI Hrvatska – Odbor za Priznanja