Poštovane kolegice i kolege,

Temeljem strategije približavanja i stvaranja partnerskih odnosa s obrazovnim institucijama, voditelj Odbora za edukaciju Marko Šimac je tijekom proteklih mjeseci posjetio neke od akademskih institucija i održao predavanja o aktivnostima PMI Hrvatska.

Nakon predavanja u sklopu Relax Retreat-a na splitskom Ekonomskom fakultetu, 23.10.2019 je održano predavanje studentima na kolegijima projektnog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom druženja, studentima i profesorima su prezentirane mogućnosti i prilike koje nudi PMI.
Predavači projektnog menadžmenta su bili naši gosti na PMI Forumu i tijekom konferencijskog dana su imali priliku upoznati se međusobno te prisustvovati sastanku s članovima IO PMI Hrvatska.

18.11.2019 je održano predavanje studentima prve godine diplomskog studija projektni menadžment Veleučilišta Baltazar Zaprešić, našeg akademskog partnera. Studente su zanimale opcije učlanjenja (student membership), kao i volontiranje u PMI Hrvatska.

9.12.2019 je održano predavanje polaznicima međunarodnog MBA studija na ZŠEMu. Osim prezentacije Udruge, kolege Nenad Marjanović i Marko Šimac su studentima prenijeli svoja iskustva rada u PMO i velikim infrastrukturnim projektima.

Zagrebačka škola ekonomije i management-a (ZŠEM) je od 9.11.2019 novi akademski partner PMI Hrvatska što otvara prostora daljnjoj suradnji i razmjeni iskustava između članova PMI, predavača i studenata.

Vaš PMI Hrvatska!