Drage kolegice i kolege,

Ove godine organiziramo drugi PM Relax Retreat za naše aktivne članove u svrhu razmjene iskustava u području vođenja projekata i neformalnog druženja s kolegama iz struke.

Ovaj R&R izlet održat će se u Dalmaciji od 11. – 13.10.2019. Ponuda je namijenjena isključivo aktivnim članovima PMI Hrvatska i njihovim partnerima. Smještaj je osiguran u Kampu Galeb u Omišu. Cijene ovise o broju osoba po apartmanu i položaju mobilne kućice, a kreću se od 200,00 kuna po osobi za dvije noći u slučaju da su 4 osobe u apartmanu pa do 680,00 kuna ako je jedna osoba u apartmanu.

Krajnji rok za prijavu je 27.9.2019.a u slučaju otkaza nakon 27.9. se plaća cjelokupan iznos za smještaj (100%).

 

U nastavku se daje program i ponuda izleta:

PETAK, 11.10.2019. – Predavanje i razmjena iskustava s članovima PMI iz Dalmacije

SUBOTA, 12.10.2019. - RAFTING NA RIJECI CETINI

Rafting na Cetini traje između 3 i 4 sata, na 9 km dugom dijelu rijeke, od sela Penšići do restorana Radmanove mlinice. Prije samog početka izletnici dobiju obuku iz osnovnih tehnika veslanja i pravila raftinga.

Rijeka je u prvom dijelu staze mirna. Drugi dio staze obiluje brzacima, preprekama, vodopadima i bujnom vegetacijom, koja „gradi“ žive tunele gdje stječemo dojam da smo stotine kilometara udaljeni od civilizacije.

POTREBNO PONIJETI: kratke hlače i/ili kupaći kostim, majicu kratkih rukava, zatvorene sandale ili sportsku obuću, suhu obuću i odjeću za presvlaku nakon izleta, ručnik.

Ponuda uključuje najam čamca i opreme, rafting vodiča, riječnu taksu, osiguranje i PDV, transfer i ručak u restoranu Radmanove mlinice.

Svi vodiči imaju licencu od IRF-a (International Rafting Federation) za vodiče, kao i dozvolu HGK za vođenje izleta u RH.

CIJENA: 220 HRK po osobi

 

NEDJELJA, 13.10.2019. - POSJET OPG-u I OBILAZAK CRVENOG I MODROG JEZERA

Ponuda uključuje posjet Crvenom i Modrom jezeru, pršutani, ručak u restoranu u sklopu OPG-a te transfer do Imotskog i natrag.

CIJENA: 150,00 HRK po osobi

 

Rezervirajte svoje mjesto i kupite ulaznicu za R&R Dalmacija putem sljedećeg linka: https://www.entrio.hr/event/rr-dalmacija-6797