Drage kolegice i kolege,

čast nam je najaviti i ovogodišnju KulenDayz konferenciju, koja će se održati u Osijeku 06.-08.09.2019.g.

Konferencija će pokriti vruće teme - najmodernije IT tehnike, alate i PM koncepte, a od PM predavanja bismo istaknuli sljedeće:

PREDAVANJA

Dražen Radanović: "SAFe u teoriji i praksi"

Scrum se radi u timovima 5 do 9 ljudi. No, što kada imate tim od, recimo 115 ljudi i radite increment planning? Dođite i poslušajte iskustva iz prve ruke.

Antonio Perić-Mažar: "Is SCRUM good for agencies?"

Mogu li se agilne metode primijeniti za bilo koji tip projekta? Poslušajte iskustva i probleme u primjeni scruma u agenciji.

Nenad Trajkovski: "Zašto se firme ne uspijevaju adaptirati na agilno?"

Agilna transformacija - ima ih koji nisu uspjeli, pa ako pokušavata već godinama početi s agilnim metodama i ne uspijevate...ne uspijevaju ni drugi, samo se ne hvale time!  Saznajte u čemu je kvaka.

  

Renee Ahel, Josip Šaban: "Data Visualisation"

Prezentacija podataka je, ne samo u PM svijetu, iznimno važna. Sviđalo se to nama il ne - ponekad možda čak i važnija od sadržaja. Ovo predavanje je napunilo dvorane u Beču i Beogradu.

Mario Brdarić: PMO in company! Do we really need it?

Ako razmišljate u uvođenju PMO, ako ste ljuti na šefove što nemate PMO, ako mislite da je PMO u vašem okruženju dodatni uteg, poslušajte ovo predavanje. 

Nenad Marjanović: "How to Plan Agility?"

Planiraju li se agilni projekti? Što to znači? Da li su pojmovi planiranje i agilno kontradiktorni ili komplementarni?


Dodatak konferenciji je KulenDayz Kidz, besplatni dio konferencije namijenjen za djecu starosti od 7 do 15 godina koju zanima svijet računala i interneta. Djeca će dobiti mogućnost hands-on učenja te kroz igru razviti svoje sposobnosti.

 

Pogledaj cijene i rezerviraj svoje mjesto!

 

Više informacija o konfereciji te cijeli program saznajte ovdje

 

Veselimo se Vašem dolasku!

PMI Hrvatska