Drage kolegice i kolege,

Shodno velikom interesu anketiranih polaznika PMI konferencije, KTC u terminu 24-29. veljače 2020., paralelno organizira 4 PMI-akreditirana tečaja, pod voditeljskom palicom 3 vrhunska predavača koji su proteklih godina bili sudionici i PMI Foruma.

 

Prijavom do 31. siječnja 2020., članovi PMI Hrvatska ostvaruju „early-bird“ popust od 20% na kotizaciju, a za više sudionika iz iste tvrtke od 25% (3+1 gratis) do čak 33% (4+2 gratis) popusta!

 

Seminari koji slijede su:

Aligning Projects with Organizational Strategy

Prvi put u Hrvatskoj!!!

Tema ovog seminara je kako poslovnu strategiju, koncipiranu na razini uprave, „prevesti“ u vrlo jasne i konkretne izvedbene korake, u pojedinačne radne „taskove“ i kako osigurati da se poslovna strategija ispuni, ali istovremeno i korisnik bude zadovoljan krajnjim proizvodom/uslugom, a projekt(i) i/ili program(i) doista ostanu u okvirima planiranog budžeta, opsega i vremena.

Predavač: Richard „Rick“ A. Graham, PhD, PMP

Datum: 24-26.02.2020. (3 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/apszag/index.html

 

 

Business Analysis for Product Owners & Managers

Prvi put u Hrvatskoj!!!

Radionica je namijenjena svima koji su u ulozi Product Ownera i Product Managera, a žele usavršiti poslovno-analitičke vještine. Tečaj vrlo pragmatično demonstrira različite scenarije mogućih oblika suradnje i koegzistencije poslovnog analitičara (BA) i Vlasnika proizvoda (PO) ovisno o modelima poslovanja, uvijek sa ciljem povećanja učinkovitosti razvoja proizvoda/usluga, te isporuke projekta.

Predavač: Bart Bernink, CBAP, PMP

Datum: 24-26.02.2020. (3 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/bapozag/index.html

 

 

Advanced Prep Workshop for PMP® Certification

Posljednji PMP tečaj prije promjene PMP ispita!!!

Predavač: Roger Wild PMP, PMI-ACP

Datum: 24-26.02.2020. (3 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/pmpzag/index.html

 

 

 

Advanced Prep Workshop for PMI-ACP® Certification

Predavač: Roger Wild, PMI-ACP, PMP

Datum: 27-29.02.2020. (3 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/acpzag/index.html

 

 

Sve 4 radionice održavaju se u kongresnom centru hotela Antunović, u Zagrebu. Sva 4 tečaja globalno su akreditirana od strane PMI® i nose adekvatan broj PDU bodova/sati za PMP i ostale PMI certifikate.

Prijaviti se možete online, klikom na poveznice gore, a za sve dodatne informacije, javite se izravno našem kolegi Goranu Krstuloviću, direktoru KTC International na goran@ktcintl.com.