Poštovani,

želimo Vam dobrodošlicu u istraživanje s temom: “Koliko su agilne kompanije u Europi u 2019?“!

Unaprijed Vam zahvaljujemo na sudjelovanju u ovom značajnom istraživanju koje u Hrvatskoj organizira i provodi PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska (PMI Chapter Croatia).

Istraživanje su pokrenuli PMI Chapter Luxembourg i PwC Luxembourg, uz sudjelovanje PMI Hrvatska, PMI Poljska i PMI Köln, a cilj je istražiti i analizirati prakse i stavove kompanija u zemljama sudionicima istraživanja vezano za Agilni Project Management pristup i metodologiju.

Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta Vašeg vremena te opišete trenutnu situaciju i zastupljenost agilnosti u Vašoj organizaciji i naznačite Vaše viđenje prednosti i izazova implementacije agilnosti.

Molimo Vas otvorite poveznicu i odgovorite: Koliko su agilne kompanije u Europi u 2019?

https://www.surveymonkey.com/r/RHX27CJ 

Sudjelovanje u anketi uzet će vam manje od 10 minuta Vašeg vremena.

U slučaju ako postoji osoba u Vašoj organizaciji za koju smatrate da može konkretnije odgovoriti na anketu molimo Vas da joj proslijedite ovaj email.

Jamčimo Vam da će svi Vaši odgovori biti tretirani sa najvišom razinom povjerljivosti i zaštite. Odgovori ne mogu biti pojedinačno identificirani već će biti objedinjeni i analizirani po grupnom modelu.

U slučaju dodatnih pitanja ili pojašnjenja slobodno nas kontaktirajte na Sanja.georgina.stropnik@pmi-croatia.hr.

 

S poštovanjem,

PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska / PMI Chapter Croatia