Drage kolegice i kolege,

Na mjesečnom PMI okupljanju održanom 10.04.2019. u prostorijama A1 Hrvatska prisustvovalo je više od 60 sudionika.

Skup je najprije srdačno pozdravila voditeljica PMI Hrvatska ogranka Zagreb, Vesna Hitrec. Obavijestila je sudionike o aktualnim događanjima i predstavila novitete za PMI članove:

Dan je podsjetnik na nadolazeće događaje u organizaciji PMI Udruge Hrvatska:

Nakon toga je Krešimir Petrić, u sklopu svoga predavanja o redizajnu kampusa A1 Hrvatska, proveo sudionike kroz prostorije A1 Hrvatska. Posjetitelji su mogli vidjeti društvene zone, sobe za sastanke, agilne sobe i popratni sadržaj koji je skladu s transformacijom u agilne metode rada. Boris Brešić je zaokružio predavanje s pričom o rebrandingu kompanije.

Na gornje predavanje se nadovezao voditelj projektnog ureda A1 Hrvatska, Zvonimir Radović. Predstavio je PMO, opisao njegov nastanak, rast i razvoj te ulogu u kompaniji.

Zatim je Marina Pupić-Bakrač održala predavanje o tehnikama i metodama istraživanja na projektima. Podsjetila je na važnost fokus grupa za dobivanje najboljih ideja. Navela je mnoge koristi od istraživanja na projektima (preveniranje rizika, verificiranje projekta...) te naglasila kako se istraživanja mogu i trebaju koristiti od početka do kraja trajanja projekta.

Fotografije s mjesečnog PMI okupljanja možete pogledati u nastavku, a ostale materijale i prezentacije možete pronaći u području namijenjenom PMI članovima.

Vaš PMI Hrvatska!