Save the date - Prijave na Entrio.hr

Link za spajanje će biti dostavljen na e-mail temeljem prijave.

Pridružite nam se na redovnom mjesečnom okupljanju PMI Hrvatska!

Agenda

17,45h – okupljanje na online platoformi

18,00h – pozdravna riječ predsjednice PMI Hrvatska, Vesne Hitrec

  • osvrt na PMIDayz i najava godišnje konferencije PMI Forum 2020 - Nenad Bestvina i Stanislav Strešnjak, direktori konferencije PMI Forum 2020;

18,30h – predstavljanje PMI ogranka Dalmacija, Nikša Pivac, voditelj ogranka Dalmacija;

18,45h – predstavljanje finalista za Priznanje za Projekt godine i Priznanje za Mladog voditelja projekta, Darko Grlica, voditelj Odbora za priznanja;

19,10h – otvoreno - pitanja i prijedlozi članova sudionka

19,30h – kraj.

Moderator: Sanja Georgina Stropnik, voditeljica PMI ogranka Zagreb

O predavanjima i predavačima:

Predstavljanje PMI ogranka Dalmacija – Nikša Pivac

 PMI ogranak Dalmacija je naš najmlađi ogranak, osnovan 2018. i ovom prilikom će nam Nikša reći više o aktivnostima koje se planiraju provesti i u kojima mogu sudjelovati svi članovi, kroz radionice, održavanja stručnih predavanja i seminara, kao i drugih projekata koje predlože sami članovi.

Cilj rada ogranaka Dalmacija je popularizacija i promicanje projektnog menadžmenta kao profesije i intenzivnijeg priznavanja struke upravljanja projektima, povezivanje stručnjaka iz različitih industrija na zajedničkoj PMI platformi, ostvarivanje i značajnije suradnje sa znanstvenim institucijama, te povećanje baze članstva u Dalmaciji.

Voditelj PMI organka Dalmacija

O predavaču: Nikša Pivac, zaposlen u ENT, s radnim mjestom u Splitu, a s djelovanjem globalno. Dugi niz godina radio je kao projekt manager i u projekt managementu, između ostalog vodio i projektni ured, a dalje nastavio u raznim management ulogama u kompaniji. Paralelno je upotpunio i obogatio svoje znanje kroz magisterij iz ovog područja. Vodeći se 'parolom' jednom projekt manager uvijek projekt manager, kao novo-izabrani voditelj ogranka Dalmacija, poriv i želja mu je, uz pomoć kolega unutar ogranka i svih zainteresiranih, intenzivirati PjM scenu u Dalmaciji, družiti se i razmjenjivati znanja i iskustva, promovirati profesiju, te ostvariti tješnju surdanju s akademsko-znanstvenom zajednicom u Dalmaciji.

 

Priznanje za Projekt godine 2019. godine i Priznanje za mladog voditelja projekta – Darko Grlica

 

Cilj prezentacije je predstaviti finaliste ovogodišnjeg izdanja Priznanja za Projekt godine koje ćemo svečano dodijeliti na PMI Forumu 10.11.2020. kao i posebne Povelje za izvrsnost u vođenju projekata. Ove godine po prvi puta dodjeljujemo i Priznanje za mladog voditelja projekta stoga ćemo predstaviti “mlade nade“ koji su se već iskazali što dokazuju i nominacije iskusnijih PMI članova.

 

Darko Grlica - voditelj Odbora za dodjelu priznanja, PMI Hrvatska

O predavaču: Darko je treću godinu volonterski angažiran u Odboru za dodjelu priznanja, kojeg je od ove godine voditelj, unutar Izvršnog odbora PMI Hrvatska. Kroz rad se fokusirao na odabir i promociju projekata koji kroz inovativnost i izvrsnost u vođenju doprinose značaju vođenja projekata kao struke, a ujedno svojim rezultatima donose vrijednost svojim kompanijama, naručiteljima kao i široj društvenoj zajednici.