PMI HRVATSKA - Mjesečno online okupljanje 26.11.2020., 18h

Save the date - Prijave na Entrio.hr

Link za spajanje će biti dostavljen na e-mail temeljem prijave.

 

Pridružite nam se na redovnom mjesečnom okupljanju PMI Hrvatska!

 

Agenda

17,45h – okupljanje na online platoformi

18,00h – pozdravna riječ predsjednice PMI Hrvatska, Vesne Hitrec

18,15h – predstavljanje PMI ogranka Istra i Kvarner - Gordan Krčelić, voditelj ogranka;

18,30h – predavanje: „Effect of Love and kindness in People management“, Maja Dujlović;

19,00h – predavanje: „IRI projekt MUNIVO – do's and dont's (initiation and planning phases),  Goran Lučin;

19,30h – kraj.

 

Moderator: Sanja Georgina Stropnik, voditeljica PMI ogranka Zagreb

 

O predavanjima i predavačima:

 

  • Predstavljanje PMI ogranka Istra i Kvarner – Gordan Krčelić

 

Cilj predavanja je predstaviti rad ogranka PMI Hrvatska za Istru i Kvarner, približiti članovima ciljeve i planove ogranka te pozvati na što aktivnije uključivanje članova kako bi se ogranak nastavio što bolje razvijati.

 

 

O predavaču: Gordan Krčelić diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 1997. godine, a ranije stekao i stručni naziv inženjer strojarstva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1995. godine, oboje na Sveučilištu u Zagrebu. Upisao je poslijediplomski doktorski studij na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Ima više od 20 godina iskustva u radu na poslovnim procesima i poslovnim sustavima u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji u Hrvatskoj. Od 2008. godine certificirani je Six Sigma Green Belt voditelj projekata, a 2009. godine stječe PMP certifikat. Radeći na brojnim projektima poboljšanja poslovnih procesa 2010. godine stječe Six Sigma Black Belt certifikat, a 2015. godine i CSM u agilnom vođenju projekata. Već drugu godinu za redom promiče struku radeći i kao predavač na kolegiju Upravljanje projektima na Fakultetu Informatike u Puli. Autor je nekoliko stručnih članaka na temu donošenja odluka u tehnološkim industrijama na temelju podataka, kao i koautor nekoliko znanstvenih članaka na području sustava predikcije i sustava podrške za donošenje poslovnih odluka.

U PMI Chapteru Hrvatska član je izvršnog odbora u trećem mandatu, a u trenutnom sazivu Izvršnog odbora obnaša dužnost voditelja ogranka Istra i Kvarner.

 

  • IRI project MUNIVO – do's and dont's (initiation and planning phases) – Goran Lučin, PMP

 

Cilj predavanja je prenijeti praktično iskustvo drugim voditeljima projekata koji možda još nisu prijavljivali IRI (istraživačko-razvojne) projekte kako bi se mogli bolje pripremiti znajući na što paziti, kako izbjeći iste greške koje su već napravljene.

Riječ je o IRI projektu na kojem je Goran radio kao projektni voditelj od faze inicijacije do faze planiranja i prijave na javni poziv IRI – faza II te koji je prihvaćen za financiranje.

Na izlaganju će nam prezentirati dvije početne faze projektnog ciklusa, kako su tekle i koje stvari su mogle biti bolje realizirane, a koje su bile dobro odrađene.

 

 

O predavaču: Goran Lučin je nositelj PMP certifikata Project Management Instituta. Radi kao voditelj EU projekata od 2014. godine. Radio je na pripremi projekata sa područja cijele Europe i Hrvatske u djelatnostima kao što su: cjeloživotno obrazovanje, prerađivačka industrija i turizam. Član je uprave Aestus Grupe, a područja specijalizacije za koje je Goran zadužen su: upravljanje projektnim ciklusom, financijsko modeliranje i fondovi Europske unije. Goran je trenutno na studiju Executive MBA programa e-Leadership pri Visokom učilištu Algebra.

 

  • Effect of Love and Kindness in People management – Maja Dujlović

 

Da li i koliko ljubav i ljubaznost inspirira upravljanje ljudima? Maja će nam predstaviti svoje istraživanje i zaključke do kojih je došla tijekom pisanja magistarskog rada na Algebrinom e-Leadership MBA. 

 

 

O predavaču: Maja Dujlović, MBA, magistrirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirala na smjeru marketing.

U marketinškoj industriji radi od 2012. godine na području event managementa i različitih marketinških projekata. Trenutno je direktorica agencije specijalizirane za event management i marketinške projekte – Hodogram.

Zahvaljujući čestim angažmanima stekla je snažne veze i iskustvo iz različitih područja marketinga, event managementa, odnosa s javnošću i project managementa.

Radila je s klijentima kao što su: Nike, Google, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb, Bosch Hrvatska, Huawei, McDonalds, Heineken, Pernod Ricard Hrvatska, VISA, INA, Agrokor, Lidl, ZICER, LEAP Summit, Adriasnack, Shooster, VARTA, Arena Zagreb, City Center One itd.

Maju danas zanima holistički pristup vođenju tvrtke, projekata i svih sudionika u njima.

 

 

PMI Hrvatska

www.pmi-croatia.hr