Algebra organizira besplatni webinar na temu PM² metodologije koji će se održati 10. 6. 2020. od 15:00 do 16:30 sati. Predavanje će održati Marko Šimac, viši predavač i nositelj kolegija na Visokom učilištu Algebra, koji uspješno priprema kandidate za certifikaciju po PMI i IPMA standardima. Član je izvršnog odbora PMI Hrvatska, zadužen za odnose s akademskom zajednicom.

Cilj webinara je dati pregled razvoja i trenutne uporabe PM² metodologije, njezin prikaz, opis i poziciju na kojoj se nalazi u usporedbi s klasičnom metodologijom. PM² metodologiju je razvila Europska komisija (EC), a podržana je od raznih institucija Europske unije s idejom 'One common PM Methodology open to all EU Institutions, Member States, Contractors, and EU Citizens'. Razvijana još od 2007., bila je namijenjena samo internim projektima EC, no od 2016. jača inicijativa širenja slobodne i otvorene metodologije za sve institucije, sudionike i ostale dionike EU projekata.

Webinar je besplatan, ali su prijave obavezne na linku https://www.algebra.hr/cjelozivotno-obrazovanje/prijavite-se-na-besplatni-webinar-metodologija-upravljanja-projektima-pm%c2%b2/

 

Termin  održavanja: 10.6.2020. od 15:00 do 16:30.