Drage kolegice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da KTC International nastavlja organizirati seminare i radionice neometano. Dakako radi se o virtualnim tečajima koji UŽIVO idu online, putem Zooma.

Shodno velikom broju anketiranih, te iskazanom interesu, KTC tijekom svibnja ide sa 3 radionice.

Nama je posebno zadovoljstvo istaknuti da su oba predavača tijekom proteklih godina bili gosti PMI Foruma, te su dobro poznati članovima naše Udruge. Seminari koji slijede su:

 

Effective Project Team Communication in the New Virtual World

Uživo online!!

Ova praktična i interaktivna dvodnevna radionica pomaže sudionicima povećati učinkovitost svojih projekata i programa, uspješnom komunikacijom s članovima tima, kupcima, te upravom i ostalim „stakeholderima“ u virtualnom svijetu.

Predavač: Richard „Rick“ A. Graham, PhD, PMP

Datum: 11-12.05.2020. (2 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/eptcvt/index.html

 

Advanced Prep Workshop for PMP® Certification

(4 Days – 35 PDU)

Uživo online!!

Ova četverodnevna interaktivna radionica priprema polaznike za uspješno polaganje PMP® ispita, drastično smanjujući vrijeme za samo-učenje dokazanim pristupom pomoću ubrzanih tehnika i metoda, koje su razvili legendarna Rita Mulcahy i Roger Wild.

Predavač: Roger Wild PMP, PMI-ACP

Datum: 18-21.05.2020. (4 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/pmpvt/index.html

  

 

Advanced Prep Workshop for PMI-ACP® Certification

Uživo online!!

Ova napredna trodnevna radionica priprema sudionike za uspješno polaganje PMI-ACP® ispita. Pohađanje tečaja značajno smanjuje vrijeme samo-učenja, korištenjem ubrzanih tehnika i metoda, koje je ekskluzivno razvio legendarni Roger Wild.

Predavač: Roger Wild, PMI-ACP, PMP

Datum: 25-27.05.2020. (3 dana)

Web: https://www.ktc-international.hu/acpvt/index.html

Sva 3 tečaja globalno su akreditirana od strane PMI® i nose adekvatan broj PDU bodova/sati za PMP i ostale PMI certifikate.

Članovi PMI Hrvatska ostvaruju individualni popust na kotizaciju od €50, dok je za 4 sudionika iz iste tvrtke garantirano besplatno mjesto (3+1 gratis), te 25% popusta!

Prijaviti se možete online, klikom na poveznice gore, a za sve dodatne informacije, javite se izravno našem kolegi Goranu Krstuloviću, direktoru KTC International na goran@ktcintl.com.

Vaš PMI Hrvatska!