Pozivamo vas na drugo mjesečno okupljanje u 2020. ovaj put putem PMI Webex platforme. 

INFORMACIJE ZA SPAJANJE NA WEBINAR

Link za sudionike biti će aktivan 15 minuta prije početka (17,45h).

Potrebno je biti logiran na www.projectmanagement.com.

 

Webinar Url For Attendees:

https://www.projectmanagement.com/webinars/chapterWebinar.cfm?ID=630623

 

Webinar Password For Attendees:

PMI789

Call-In Number:

1-855-282-6330

Session Key:

718591087

 

Pripremili smo za vas temu utjecaja COVID-19 krize na ulogu voditelja projekata - kako je promijenjena uloga voditelja projekta u novom globalnom pandemijskom okruženju, koje dodatne prepreke nastaju kada se dogode istodobno s katastrofama (potres, izborna godina, ljudska prava, rastapanje ekonomije) i kako je u ovoj situaciji povećana odgovornost voditelja projekta kao eksperta u upravljanju rizicima na projektu. Osvrnut ćemo se i na ulogu voditelja projekta kao samostalnog poduzetnika u uvjetima izazovnog tržišta i akcije koje bi mogle/ trebale/ morale biti poduzete.

U formi tri izlaganja i diskusije uz pitanja sudionika, u trajanju od 60 minuta, teme će nam predstaviti:

Goran Mrvoš, osnivač i voditelj tvrtke Infosit i predsjednik Udruženja za IT pri HGK, bivši član izvršnog odbora PMI Hrvatska te pokretač ogranka PMI Istra – koje korake je tim Infosita, koji je 90% prihoda ostvarivao od turističkih korporacija, poduzeo na početku krize i što za njih znači “Novi početak” te zašto je u tome bilo važno znanje i iskustvo u upravljanju projektima.

 

Dražen Oreščanin, jedan od pokretača i izvršni direktor Udruge Glas Poduzetnika, predsjednik Uprave tvrtke Poslovna inteligencija – kako je Udruga Glas Poduzetnika nastala u vrlo kratkom roku i narasla u relevantnog društvenog čimbenika korištenjem društvenih mreža te koja su njihova iskustva i primjene agilne metodologije u razvoju disruptivnog društvenog pokreta.

 

Nenad Trajkovski, PMP, PMI-RMP, PMI-ACP, MCP, MCT, MCTS, MVP, PSM-I, samostalni voditelj projekata i vlasnik tvrtke NT consulting - kako Glas Poduzetnika utječe na život voditelja projekata i zašto je agilnost toliko važna u radu Glasa Poduzetnika.

Moderatorica panel diskusije: Vesna Hitrec, PMP, predsjednica PMI Hrvatska.

 

PMI Hrvatska