Drage kolegice i kolege,

Na PMI mjesečnom online okupljanju, održanom 28.10.2021.g., prisustvovalo je približno 40 sudionika.

U uvodnom dijelu okupljanja, voditeljica PMI Hrvatska, Vesna Hitrec te voditeljica ogranka Zagreb, Sanja Georgina Stropnik, uputile su riječ dobrodošlice prisutnima. 

Nakon toga je Darko Mesar (PfMP, PMP, PMI-PBA, PMI-RMP, DASM) predstavio paletu PMI mikro certifikata kao novi trend u PMI certificiranju. Mikro certifikati su fokusirani na vještine u poslovno specifičnim, užim područjima novije tematike, tj. mogu se odnositi samo na pojedinu industriju pa su stoga sadržajno manji od standardnih PMI certifikata. Posebno su korisni za ljude koji žele brzo i lako nadograditi svoje vještine kako bi zadovoljili specifičnu potražnju na tržištu rada, ali i za one koji se žele razvijati profesionalno u samo jednom smijeru, bez polaganja velikih i zahtjevnih certifikata koji obuhvaćaju mnoštvo drugih vještina koje im nisu i neće biti potrebne. Cijelu prezentaciju možete pogledati u području članova.

Uslijedilo je kratko osobno predstavljanje predavača i radionica koje će se održati na pred i post konferencijskim danima u okviru PMI Foruma 2021:

PREDAVAČ RADIONICA DATUM VRIJEME
Thomas Walenta (PMP, PgMP) "Practical Leadership" 8.11.2021.g. 9-15 h
Tatjana Kotarski (PgMP, PMP, ACP, ATP PMI Instructor) "Primjena coaching praksi u projektnom okruženju - od mašte do stvarnosti" 8.11.2021.g. 9-15 h
Milan Šmigić (PMP) "Jung at Heart - What Rockers Can Teach Project Teams" 10.11.2021.g. 9-15 h
Frank Tassone (PMP), Frederic Lieser (PMP, DASSM) i Rick Frischmann (DASSM, CAPM) "How to start your agile transformation with Disciplined Agile (DA)?" 10.11.2021.g. 9-15 h

Sve prezentirane materijale s PMI mjesečnih okupljanja možete pogledati u području članova.


Vaš PMI Hrvatska!