Kako bi pomogli u obnovi srednje škole u Petrinji (Srednja škola Petrinja, Gundulićeva 3, 44250 Petrinja, https://www.ss-petrinja.hr/), prijavite sudjelovanje u  vrhunskim treninzima čiji sav prihod odlazi u obnovu ove škole i nabavku potrebne opreme !

Agenda

srijeda, 3.2. 16:00 - 19:00 - Saša Tenodi - NLP - Revolucija u učenju i razvoju

četvrtak 4.2.16:00 - 19:00 - Ivan Petrić - Stres, trauma, Korona, potres i ostalo

Kako se uključiti?

 1. Donaciju (300 kn ili više) uplatite na    https://www.ss-petrinja.hr/novosti/donation-eng

u opis plaćanja upišite “PMI Donacija - mail adresa polaznika”  (npr. "PMI Donacija - ime@xxxxx.hr", u slučaju da ne možete unijeti znak "@" umjesto njega upišite "-at-") 

 1. Potvrdu o uplati molim pošaljite na mail donacija.petrinja@pmi-croatia.hr
 2. Po uplati donacije, stići će vam link za oba online treninga na mail iz uplate. 
 3. Uključite se u trening u zakazano vrijeme! 
 4. Najavljena predavanja svim sudionicima donose 6 PDU bodova.

Hvala  Saši Tenodiju i Ivanu Petriću koji su doniranim predavanjima omogućili ovu humanitarnu akciju, i hvala svima koji će nam se pridružiti!

 

Saša Tenodi - NLP - Revolucija u učenju i razvoju

 • Znate li što je NLP?
 • Želite se osjećati pozitivnije, zdravije, samouvjerenije?
 • Htjeli biste bolje odgovarati na brojne profesionalne izazove i šanse?
 • Spremni ste napraviti važnu promjenu u poslu, karijeri, obitelji, partnerskoj vezi…ali ne znate kako?

Neke odgovore sigurno ćete saznati kroz NLP trening!

 

Što vas očekuje....

 • Bolje razumijevanje vlastitih i tuđih reakcija i postupaka,
 • Znanja i vještine za postizanje unutrašnje ravnoteže, presudne u emocionalno zahtjevnim situacijama,
 • Moćne jezične obrasce za motiviranje sugovornika
 • Unaprijeđene vještine intervjuiranja, vođenja sastanaka, prezentiranja, pregovaranja…
 • Želja za daljnjim usavršavanjem kroz -  NLP.hr !

 

Saša Tenodi


Saša je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj.

2016. godine završio je Grant Cardone University,  business & sales akademiju (SAD).

Početkom 2019. godine završio Social Engineering edukaciju pod mentorstvom Christopher Hadnagya (Orlando, SAD).

2013. godine izdana je njegova prva knjiga „Be Your Better Self: A Hands on Approach To Become Who You Always Wanted to Be“ koja je u kategoriji osobnog razvoja zauzela 1. mjesto na Amazonovoj Top listi u Njemačkoj i Kanadi.

Pokrenuo je projekte sa ciljem učenja i networkinga: Klub dinamičnih prezentera, NLP Hooligans klub (klub tajnih iskustava) te NLP Kampove s ciljem usvajanja raznih vještina poput skijanja i snowboardinga zimi te wakeboardinga, windsurfinga i jedriličarstva ljeti. Godine 2016. zbog navedenih projekata na jednom britanskom portalu izdvojen je među top 30 Customer Experience profesionalaca. U 2010. i 2011. dobio je Superbrand’s certifikate kao jedan od najboljih pružatelja usluga u RH.

  

Ivan Petrić - Stres, trauma, Korona, potres i ostalo

 

Što ću vam raditi?

Zadnjih dvadesetak godina često sam radio sa ljudima koji imaju problema sa stresom i traumama. Od jednostavnijih slučajeva kao što su fobije i strahovi pa do „burn outa“ i PTSPa. Ovih zadnjih nije bilo puno ali sam ostvario stvarno dobre rezultate. U radu koristim i kombiniram znanja i iskustva iz raznih područja kao što su NLP, hipnoza, body work, TRE, disanje, glas, zvuk, konstelacije. Neću vas gnjaviti s teorijom (za to imate dosta stručnjaka koji u teoriji sve znaju) već ćemo napravit ćemo neke od vježbi koje svakodnevno koristim i koje vam mogu pomoći sada i poslije u raznim situacijama. Za svaku vježbu će te dobiti što, kako i zašto. Naravno da u radu s klijentima koristim puno više od toga i u raznim kombinacijama. Ako bi to usporedili s medicinom, ove vježbe su aspirini koje svatko može koristiti i baš dobro dođu kad vas boli glava ili imate temperaturu ali ipak nisu u rangu pametnih antivirusnih lijekova.

Radionica se sastoji od dva dijela.

U prvom ćemo vidjeti što se događa u tijelu i mozgu u situacijama stresa. Koji su to procesi i kako na njih možemo utjecati nizom jednostavnih vježbi koje u sebi uključuju kombinaciju razne kombinacije disanja, zvuka, pokreta i vizualizacije u trajanju od cca jedne do pet minuta.

U drugom dijelu radit ćemo TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises) https://traumaprevention.com/. Radi se o sustavu u kojem se kroz 7 jednostavnih vježbi aktiviraju ključne skupine mišića i pripreme za glavnu vježbu koja se izvodi ležeći na prostirci. U toj završnoj vježbi, tijekom 20ak minuta dolazi vibracija i trešnje mišića (u početku u nogama i donjem dijelu leđa) putem koje se otpušta stres i napetost koje su ostale uskladištene u tijelu. TRE® je nastao tako da je Dr. David Berceli radeći u siromašnim zemljama shvatio da tim ljudima nema tko pomoći kada prožive velike traume (prirodne nepogode ili rat). Potaknut tom spoznajom osmislio je ovaj set vježbi koji se može raditi i s većim grupama. TRE® danas koriste volonteri u dječjem selu u Južnoj Africi i terapeuti u Švicarskoj, a neki put ga koristim i ja te vas ovim putem pozivam da mi se pridružite 😊

Ivan Petrić

Jako me obradovao poziv PMI-jevaca da ponovo sudjelujem na nekom od njihovih događanja, pogotovo jer u pozadini leži ovako plemeniti cilj. Neki su me imali prilike upoznati na susretima u Osijeku, a za one druge evo par riječi o meni. Ja sam Ivan Petrić po zvanju dipl.ing. geodezije, a po zanimanju „satisfaction facilitator“ 😊. Novac zarađujem redeći s firmama i individuama putem treninga, coachinga,… Uglavnom, radim s ljudima ono što im treba da budu zadovoljni. Nešto više možete naći na ovim linkovima.

https://nlpcentar.hr/  https://ivanpetric.com/reference/